Ziarul Unirea

VIDEO| Complexul PlayGround Club din Șard, o oază de relaxare pentru pasionații de pescuit și activități în aer liber

Complexul PlayGround Club din Șard, o oază de relaxare pentru pasionații de pescuit și activități în aer liber

În inima Transilvaniei, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia, pe DN 74, de-a lungul Ampoiului cu ape cristaline, cei pasionați de pescuitul sportiv și de natură, găsesc o oază de relaxare, departe de agitația orașului, un colț parcă rupt din Rai: Complexul PlayGround Club.

Situat în satul Sard, pe drumul DN74 Alba Iulia – Zlatna – Câmpeni, ,,O oază de liniște” așa cum o descriu mulți dintre clienții săi, înconjurată de o pădure de pini și de salcâmi, PlayGround Club este un complex de pescuit sportiv și o baza de agrement destinată celor care iubesc natură, sportul și activitățile în aer liber. Pentru unii dintre noi, pescuitul este mai mult decât un sport sau un simplu hobby, este o modalitate de a ne conecta cu natură și de a uită pentru o clipă, rutină și agitația noastră de zi cu zi.

ELIT

Și ce modalitate mai bună de conectare cu natură decât pescuitul într-un loc cu un peisaj uimitor? PlayGround Club are combinația de pești, priveliști frumoase și activități secundare distractive, ceea ce îl face o destinație ideală de vacanță pentru pescarii singulari și familii deopotrivă.

Complexul PlayGround Club dispune de un lac pentru pescuit,intens populat, cu capturi impresionante, având o suprafață de peste 15.000 mp de luciu de apă, 16 pontoane amenajate la standarde competiționale,o sală de sport acoperită de 800 mp, cu teren indoor de tenis pe suprafață hard, terenuri de tennis outdoor pe zgura, o terasă acoperită pe lac cu 50 de locuri și un bar restaurant.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Lacul, cu o apă curată, alimentată din pânză freatică, are o adâncime cuprinsă între 2,9 și 3,2 m, populată intensiv cu importante specii de pești cum ar fi: crap, crap koi, sturion, păstrăv, știucă, șalău și somn.

Specia predominantă este crapul. Acest complex sportiv și de agrement se remarcă printr-un cadru ambiental aparte, liniște, curățenie, ordine, amabilitatea și ospitalitatea gazdelor, dar și prin capturi record prinse pe baltă: crap românesc -26 kg, sturion-40 kg, somn-55 kg. Principala noastră grijă este sănătatea și protejarea peștilor.

Fiecare ponton este dotat cu saltea de primire, cu spray dezinfectant, oferite gratuit de către gazde, fiecare pescar fiind obligat să le folosească. Există locuri de campare pentru cei care rămân peste noapte, iluminare nocturnă, prize de alimentare cu curent electric, wireless, barbeque, locuri amenajate pentru servit masa, grupuri sanitare, cabine de dus.

Greutatea medie a peștilor este de peste 8 kg.

Deja cu tradiție în organizarea de concursuri de pescuit, PlayGround Club este locația ideală pentru organizarea de concursuri de pescuit, team buildinguri și stabilirea unor recorduri personale.

PlayGround Club este o afacere de familie, începută din anul 2004 și folosită în circuit închis de către familia Bucur, lăsată moștenire mezinului familiei, Vlad Alexandru Bucur, un fost tenisment de performanță și un pescar cu foarte bune rezultate la Campionatele Naționale de under 21 de ani.

Chiar dacă Vlad este tânăr, are numai 22 de ani, este un ambițios, un luptător, un perfecționist și nu se da în lături de la nimic, muncind alături de familia să, pentru a face ca acest loc să fie cât mai cochet și să îndeplinească condiții competiționale remarcabile, pe care puține locații din țară le au .

Complexul PlayGround Club a ales calea protejării și promovării naturii, oferind clienților săi posibilitatea de a se bucură de tot ce această le poate oferi : peisaje excepționale, aer curat, liniște și relaxare. Este un loc ideal și pentru pescarii singulari, pentru prietenii lor și pentru familiile acestora.

Date suplimentare privind Regulamentele de pescuit și tenis de câmp,tarife,program de funcționare și alte multe facilitate le puteți găsi pe :

https://www.facebook.com/pg/PlayGroundClubAlba/posts/

https://www.complexplayground.com

@playgroundclubalba Instagram profile with photos and videos – Imgund

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| 21 aprilie 2021: Se împlinesc 77 de ani de la tragedia aviatică petrcută în Munții Cugirului

Pe data de 20 aprilie 2021, se împlinesc 77 de ani de când în munţii din apropierea Cugirului a avut… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro