Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Complexul PlayGround Club din Șard, o oază de relaxare pentru pasionații de pescuit și activități în aer liber

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Complexul PlayGround Club din Șard, o oază de relaxare pentru pasionații de pescuit și activități în aer liber

În inima Transilvaniei, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia, pe DN 74, de-a lungul Ampoiului cu ape cristaline, cei pasionați de pescuitul sportiv și de natură, găsesc o oază de relaxare, departe de agitația orașului, un colț parcă rupt din Rai: Complexul PlayGround Club.

Situat în satul Sard, pe drumul DN74 Alba Iulia – Zlatna – Câmpeni, ,,O oază de liniște” așa cum o descriu mulți dintre clienții săi, înconjurată de o pădure de pini și de salcâmi, PlayGround Club este un complex de pescuit sportiv și o baza de agrement destinată celor care iubesc natură, sportul și activitățile în aer liber. Pentru unii dintre noi, pescuitul este mai mult decât un sport sau un simplu hobby, este o modalitate de a ne conecta cu natură și de a uită pentru o clipă, rutină și agitația noastră de zi cu zi.

YouTube video

Și ce modalitate mai bună de conectare cu natură decât pescuitul într-un loc cu un peisaj uimitor? PlayGround Club are combinația de pești, priveliști frumoase și activități secundare distractive, ceea ce îl face o destinație ideală de vacanță pentru pescarii singulari și familii deopotrivă.

Complexul PlayGround Club dispune de un lac pentru pescuit,intens populat, cu capturi impresionante, având o suprafață de peste 15.000 mp de luciu de apă, 16 pontoane amenajate la standarde competiționale,o sală de sport acoperită de 800 mp, cu teren indoor de tenis pe suprafață hard, terenuri de tennis outdoor pe zgura, o terasă acoperită pe lac cu 50 de locuri și un bar restaurant.

Lacul, cu o apă curată, alimentată din pânză freatică, are o adâncime cuprinsă între 2,9 și 3,2 m, populată intensiv cu importante specii de pești cum ar fi: crap, crap koi, sturion, păstrăv, știucă, șalău și somn.

Specia predominantă este crapul. Acest complex sportiv și de agrement se remarcă printr-un cadru ambiental aparte, liniște, curățenie, ordine, amabilitatea și ospitalitatea gazdelor, dar și prin capturi record prinse pe baltă: crap românesc -26 kg, sturion-40 kg, somn-55 kg. Principala noastră grijă este sănătatea și protejarea peștilor.

Fiecare ponton este dotat cu saltea de primire, cu spray dezinfectant, oferite gratuit de către gazde, fiecare pescar fiind obligat să le folosească. Există locuri de campare pentru cei care rămân peste noapte, iluminare nocturnă, prize de alimentare cu curent electric, wireless, barbeque, locuri amenajate pentru servit masa, grupuri sanitare, cabine de dus.

Greutatea medie a peștilor este de peste 8 kg.

Deja cu tradiție în organizarea de concursuri de pescuit, PlayGround Club este locația ideală pentru organizarea de concursuri de pescuit, team buildinguri și stabilirea unor recorduri personale.

PlayGround Club este o afacere de familie, începută din anul 2004 și folosită în circuit închis de către familia Bucur, lăsată moștenire mezinului familiei, Vlad Alexandru Bucur, un fost tenisment de performanță și un pescar cu foarte bune rezultate la Campionatele Naționale de under 21 de ani.

Chiar dacă Vlad este tânăr, are numai 22 de ani, este un ambițios, un luptător, un perfecționist și nu se da în lături de la nimic, muncind alături de familia să, pentru a face ca acest loc să fie cât mai cochet și să îndeplinească condiții competiționale remarcabile, pe care puține locații din țară le au .

Complexul PlayGround Club a ales calea protejării și promovării naturii, oferind clienților săi posibilitatea de a se bucură de tot ce această le poate oferi : peisaje excepționale, aer curat, liniște și relaxare. Este un loc ideal și pentru pescarii singulari, pentru prietenii lor și pentru familiile acestora.

Date suplimentare privind Regulamentele de pescuit și tenis de câmp,tarife,program de funcționare și alte multe facilitate le puteți găsi pe :

https://www.facebook.com/pg/PlayGroundClubAlba/posts/

https://www.complexplayground.com

@playgroundclubalba Instagram profile with photos and videos – Imgund

[nggallery id=7941]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea