Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Clement Negruţ: Lucrările la autostradă în zona Sebeș executate în proporție de 35 la sută

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Lucrările pe tronsonul din zona Sebeș al autostrăzii Orăştie – Sibiu, sunt în grafic și au ajuns la un grad de execuție de 35 la sută, după cum a declarat deputatul PDL Clement Negruț.

Acesta a făcut o trecere în revistă cu detalii tehnice a stadiului în care se află construcția în aceste zile, precizând că pot să apară totuși, ca în orice proiect de o asemenea anvergură, situații ce pot duce la o oarecare întârziere, un exemplu fiind porțiunea de 600 de m din apropierea localității Cut unde s-a descoperit, după decopertare, o zonă mlăștinoasă care necesită lucrări de consolidare suplimentare.

Deputatul democrat-liberal de Alba a promis că va reveni periodic cu date noi până în momentul în care ”se va tăia panglica” pe acest tronson de autostradă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare” O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare, o piață în care autoritățile privesc pasive la posibile abuzuri și manipulări de preț, lipsite de instrumente de intervenție. Era de dorit ca plafonarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare