Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Clement Negruț: ”Disponibilizările încep de la Hidroelectrica Sebeș pentru că Alba este dușmanul politic al USL”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruț, spune că numărul de disponibilizați de la Hidroelectrica va fi mai mare decât cel anunțat până acum iar faptul că valul de concedieri începe de la Hidroelectrica Sebeș se datorează ”dușmăniei politice” pe care USL o are față de județul Alba.

Totodată, democrat liberalul a declarat că, potrivit informațiilor pe care le are, de la Sebeș vor fi disponibilizate mai mult de 125 de persoane.

Știm cu toții, Hidroelectrica este în insolvență, cu un administrator special cu 50.000 de euro pe lună, acum am înțeles că mai au și 6-7 directori care se ocupă de zona tehnică – nu știe și nu spune nimeni lucrul acesta, și ei foarte bine plătiți, dar punctele zonale Hidroelectrica din țară încet, încet se vor desființa și culmea, începe cu Alba! Pentru că Alba este dușmanul politic al USL-ului, suntem singurul județ care a mai rămas și practic și teoretic ca un ghimpe în coastele USL-ului. De la Hidroelectrica Sebeș deja 125 de persoane, eu am informația că vor fi mai mulți, vor fi disponibilizați iar Hidroserv-urile se vor închide, alți peste 200 de oameni care vor rămâne pe drumuri. Acestea sunt locurile de muncă pe care USL le crează, așa cum au spus că vor face în momentul în care vor ajunge la guvernare. Iar primul județ lovit din punctul aceste de vedere este județul Alba”, a spus deputatul Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea