Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO „Cinci dintr-o lovitură” – Dacă nu ridică gunoiul, RER-Vest face praf mașinile parcate. Imagini incredibile pe o stradă din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Cinci dintr-o lovitură” – Dacă nu ridică gunoiul, RER-Vest face praf mașinile parcate. Imagini incredibile pe o stradă din Alba Iulia

Scene incredibile sâmbătă dimineață pe o stradă din Alba Iulia. O mașină de gunoi a făcut praf cinci autoturisme, șase cu ea, parcate pe marginea drumului. S-a întâmplat pe strada Vasile Goldiș din municipiu, în jurul orei 6.00.

Potrivit IPJ Alba, „pe strada Vasile Goldiș, un autovehicul destinat colectării de deșeuri care era condus de un bărbat de 56 de ani, din Teiuș, ar fi acroșat cinci autoturisme parcate, după care s-a oprit într-un copac. În urma impactului, nu au fost persoane rănite”.

Chiar dacă nu s-au înregistrat victime, pagubele materiale sunt semnificative.

„Șase dintr-o lovitură”

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se vede clar cum mașina de gunoi iasă de pe o stradă laterală care dă în Vasile Goldiș și avariază puternic mai multe autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului, după care ricoșează într-un copac.

Evenimentul a fost soluționat ca și tamponare, iar conducătorul auto a fost sancționat potrivit legii, în cauză polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

YouTube video

Serviciul de salubritate din Alba, printre cele mai scumpe din țară

Serviciul de salubritate din Alba Iulia este departe de a fi perfect ori la standardele unui oraş european al anului 2024, aşa cum ne dorim cu toţii sau dacă e să ne luăm după tarifele practicate de firma RER-Vest.

În luna decembrie 2023, a avut loc o nouă majorare a prețului la colectarea deșeurilor, care a ajuns la 17,11 lei/persoană/lună, unul dintre cele mai mari din România. La asemenea prețuri te-ai așteptat ca străzile să fie ”lună-bec”, ceea ce nu se întâmplă la Alba Iulia.

Maldărele de gunoaie neridicate și mizeria de la punctele de colectare i-au determinat pe locuitorii urbei să recurgă la tot felul de metode de a scăpa de resturile menajere pe care firma nu le ridică la timp sau chiar deloc.

Exasperați de situația care pare fără sfârșit, oamenii își duc gunoaiele care nu au fost ridicate de săptămâni bune în fața sediului societății de salubritate din Alba Iulia. Albaiulienii recurg la această decizie după zile întregi în care încearcă să contactezet reprezentanţii companiei, însă încercările lor de a rezolva problema în alt fel nu dau rezultate. Tentativele de a rezolva situaţia pe cale amiabilă nu dau mai niciodată rezultate, astfel că aceștia duc gunoiul la sediul firmei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea