VIDEO| Ce se vede în interiorul unei ambulanțe în momentul în care este implicată într-un accident violent: Imagini cu puternic impact emoțional

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul unei ambulanțe SMURD din Pitești, implicată într-un accident rutier, au fost publicate de sursata

În video se poate vedea momentul în care ambulanța intră în coliziune cu o mașină și paramedicii aflați în autoutilitară sunt aruncați pur și simplu dintr-o parte în alta. În ambulanța SMURD se aflau trei membri ai echipajului și șoferul. Trei dintre aceșia au ajuns la spital în urma impactului, dar din fericire niciunul nu a suferit răni grave.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Accidentul s-a petrecut în urmă cu cinci zile în centrul orașului Pitești. Ambulanța era în misiune, având pornite semnalele acustice și luminoase, când a pătruns într-o intersecție. O altă mașină a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului, fără a observa mașina SMURD și a intrat în coliziune directă cu aceasta.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În urma accidentului, o femeie de 63 de ani, pasager în autoturism, a suferit o contuzie toracică. Trei membri din cei patru ai echipajului SMURD – doi paramedici şi un voluntar – au fost răniţi, unul dintre paramedici prezentând fractură de claviculă şi traumatism la coloană.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419