Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Ce au declarat ,,proaspeții” viceprimari ai Municipiului Alba Iulia după ședința în care au fost aleși. ,,Pentru orice politician, este o onoare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarii Municipiului Alba Iulia au fost aleși într-un final, în cursul ședinței extraordinare de astăzi, 13 noiembrie, în curtea liceului Dorin Pavel din oraș.

Marius Filimon, din partea Partidului Național Liberal și Emil Popescu, din partea Alianței USR-PLUS, vor fi cei care vor ocupa aceste funcții pentru o perioadă de patru ani, în slujba albaiulienilor.

,,Proaspăt” ales în poziția pe care o va reprezenta la Primăria Alba Iulia, Marius Filimon a declarat la sfârșitul ședinței că ,, Nu vreau să sune a clișeu, dar pentru mine chiar este o onoare să fac parte din conducerea administrativă a orașului Alba Iulia și cred că pentru orice politician este o onoare să facă parte din această conducere, a unui oraș în care locuiește.

YouTube video

Nu vreau sa spun lucruri mari, știu că în orice localitate, și în Alba sunt probleme multe, o să apară probleme multe, rolul nostru este sa le rezolvăm in timp foarte scurt cu celeritate maximă și vreau să-i asigur pe albaiulieni de un lucru, voi fi pentru ei un partener onest și implicat.

Cat de grele și fost negocierile pentru majoritatea PNL-Alianta USR Plus: „nu a fost așa greu, din punctul meu de vedere era alianța naturală care trebuia formată la Alba Iulia. Timpul a fost lung, dar nu a fost așa de greu, pe cum a fost de lung.

Avem un singur obiectiv, se numește Alba Iulia.

De asemenea, la rândul său, Emil Popescu, primul ales dintre cei doi viceprimari, a dorit să transmită că ,, Le mulțumesc colegilor din USR-PLUS, care m-au nominalizat pentru această importantă poziție. De asemenea, vreau să le mulțumesc și colegilor consilieri care m-au votat. Este o responsabilitate foarte mare pentru mine. Provind din Avocatură, întreaga mea carieră mi-am desfășurat-o slujind oamenii și slujind legea. Am ferma convingere că și în această nouă poziție, experiența mea profesională și experiența mea umană mă vor ajuta să fiu de folos comunității.”

YouTube video

Astfel, după lungi negocieri între partidele aflate în consiliul local, unele dintre cele mai importante poziții ale orașului nostru au fost în final ocupate de oameni pe care acestea îi consideră a fi cei mai potriviți pentru viitorul Municipiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea