VIDEO| Ce au declarat ,,proaspeții” viceprimari ai Municipiului Alba Iulia după ședința în care au fost aleși. ,,Pentru orice politician, este o onoare”

Viceprimarii Municipiului Alba Iulia au fost aleși într-un final, în cursul ședinței extraordinare de astăzi, 13 noiembrie, în curtea liceului Dorin Pavel din oraș.

Marius Filimon, din partea Partidului Național Liberal și Emil Popescu, din partea Alianței USR-PLUS, vor fi cei care vor ocupa aceste funcții pentru o perioadă de patru ani, în slujba albaiulienilor.

ELIT

,,Proaspăt” ales în poziția pe care o va reprezenta la Primăria Alba Iulia, Marius Filimon a declarat la sfârșitul ședinței că ,, Nu vreau să sune a clișeu, dar pentru mine chiar este o onoare să fac parte din conducerea administrativă a orașului Alba Iulia și cred că pentru orice politician este o onoare să facă parte din această conducere, a unui oraș în care locuiește.

Nu vreau sa spun lucruri mari, știu că în orice localitate, și în Alba sunt probleme multe, o să apară probleme multe, rolul nostru este sa le rezolvăm in timp foarte scurt cu celeritate maximă și vreau să-i asigur pe albaiulieni de un lucru, voi fi pentru ei un partener onest și implicat.

Cat de grele și fost negocierile pentru majoritatea PNL-Alianta USR Plus: „nu a fost așa greu, din punctul meu de vedere era alianța naturală care trebuia formată la Alba Iulia. Timpul a fost lung, dar nu a fost așa de greu, pe cum a fost de lung.

Avem un singur obiectiv, se numește Alba Iulia.

De asemenea, la rândul său, Emil Popescu, primul ales dintre cei doi viceprimari, a dorit să transmită că ,, Le mulțumesc colegilor din USR-PLUS, care m-au nominalizat pentru această importantă poziție. De asemenea, vreau să le mulțumesc și colegilor consilieri care m-au votat. Este o responsabilitate foarte mare pentru mine. Provind din Avocatură, întreaga mea carieră mi-am desfășurat-o slujind oamenii și slujind legea. Am ferma convingere că și în această nouă poziție, experiența mea profesională și experiența mea umană mă vor ajuta să fiu de folos comunității.”

Astfel, după lungi negocieri între partidele aflate în consiliul local, unele dintre cele mai importante poziții ale orașului nostru au fost în final ocupate de oameni pe care acestea îi consideră a fi cei mai potriviți pentru viitorul Municipiului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419