Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Cazul disperat al unui bărbat bolnav din Alba: De ce nu poate fi testat de COVID-19 și cazat într-un centru social

Ziarul Unirea

Publicat

în

Povestea domnului Tibi este una extrem de tragică, bărbatul în vârstă de 58 de ani trăiește de aproximativ un an pe banca stației de autobuz din zona Gării CFR din Alba Iulia.

Domnul Tibi, născut la data de 9 aprilie 1963, în municipiul Aiud, își duce traiul prin frig și prin ploaie în municipiul Alba Iulia, dormind noapte de noapte pe o bancă a unei stații de autobuz și, cum necazurile nu vin niciodată singure, acesta se luptă și cu o boală cronică, având semipareză pe partea stângă.

Un om cu suflet mare a încercat să îl ajute pentru a se caza la Centrul Social de Urgență din Gara CFR Alba Iulia, dar este nevoie de rezultatul unui test COVID pentru a putea locui acolo.

YouTube video

Bărbatul care a pornit în ajutorarea domnului Tibi a fost dispus să plătească testul, însă nu poate fi efectuat deoarece acesta nu deține niciun act de identitate.

Pe această cale, domnul Tibi solicită ajutor pentru a-și reface actele și de a beneficia de pensie și cazare la centrul social.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea