// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Cascadorii râsului la ieșire din Alba Iulia! Cursă “nebună” a unor tineri după un cal scăpat de la o căruță

Un atelaj a rămas de izbeliște marți după-masa, în mijlocul drumului, la ieșire din Alba Iulia spre Cluj, după ce calul care o tracta a scăpat din legături și a luat-o la sănătoasa, cu tot cu rudă, printre mașini.

O căruță trasă de un cal care a reușit să scape din legături a semănat panică, dar și amuzament printre șoferii aflați în trafic marți după-masa, la ieșirea din municipiu. A urmat o cursă nebună de aproximativ 10 -15 minute a celor doi pasageri din căruță, după animalul speriat.

A fost prins după ce a trecut de pe partea carosabilă pe marginea drumului, când l-au lasat puterile si s-a oprit, istovit.

Cursa a fost suprinsă de mai mulți participanți la trafic care au trimis pe adresa redacției ziarulunirea.ro imaginile.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419