VIDEO| Capră neagră, surprinsă ,,la plajă” pe o stâncă din Apuseni. Momentele, ,,capturate” de către rangerii Parcului Natural

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Recent, cu mândrie, reprezentanţii Parcului Natural Apuseni au făcut public un material video cu o capră neagră care profită de ultimele zile de vreme frumoasă.

Animalul s-a relaxat fără griji pe o stâncă şi nu i-a observat pe rangerii parcului, aflaţi în apropiere. Filmarea a fost realizată în urmă cu câteva zile.

ELIT

”Filmare inedită cu un exemplar de capră neagră surprins de colegii rangeri în timpul acţiunilor de monitorizare” au scris reprezentanţii Parcului Natural Apuseni, pe contul de Facebook.

Capra-neagră are o înălţime între 110 şi 130 cm, are o coadă scurtă (maximum 7 cm), având înălţimea la greabăn de 75 cm, cântărind între 30 şi 50 de kg.

Capra neagra

Filmare inedita cu un exemplar de capra neagra surprins de colegii rangeri in timpul actiunilor de monitorizare 😍#ParculNaturalApuseni 🌲🌳🇹🇩 #PentruOameniSiNatura #EvadareDinMediulUrban #RefugiuInNatura #AriiProtejate #Natura2000 #CoservareaBiodiversitatii #Natura #MuntiiApuseni #Transilvania #DescoperaRomania#DescoperaFaunaAPNA #Fauna #ViataSalbatica #Habitate #Fotografie #capraneagra #rupicaprarupicapraCredit: Coraș Florin ➡️ www.parcapuseni.ro ⬅️

Publicată de Parcul Natural Apuseni pe Joi, 1 octombrie 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419