Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Când s-ar putea ridica restricția de viteză pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Când s-ar putea ridica restricția de viteză pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Pe întreaga autostradă A10 se circulă în acest moment fără probleme, cu excepția dealului de la Pârâul Iovului, unde din cauza unei alunecări de teren, traficul pe sensul Alba Iulia-Aiud este deviat pe bretelele 3 și 4 ale nodului rutier Alba Iulia Nord.

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda limita de viteză este în prezent de 100 km/h întrucât nu au fost finalizate toate elementele care țin de siguranța traficului rutier. Potrivit informațiilor obținute de Ziarul „Unirea”, aceste elemente de siguranță vor fi finalizate în luna iunie 2023, abia ulterior putându-se solicita Poliției Rutiere să ridice restricția de viteză și să se poată circula legal cu 130 km/h.

YouTube video

În aceste zile se lucrează la drenaje, la montare de garduri, iar în zona parcărilor la hidroizolație și tencuiala clădirilor. De asemenea se lucrează la drumurile tehnologice, la curățarea și refacerea unor taluzuri.

YouTube video

Pe acest segment de autostradă grecii de la Aktor mai au de realizat câteva lucrări la alunecarea de teren de la Oiejdea, la spațiile de parcare și de ridicat și finalizat Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea