Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Campanie informativ – preventivă pentru siguranţa cetăţenilor care vor participa la manifestările dedicate Zilei Naţionale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vine în întâmpinarea cetăţenilor ce vor participa la manifestările dedicate sărbătoririi, la 1 Decembrie, a Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, cu recomandări utile siguranţei lor.

YouTube video

În perioada premergătoare marii sărbători a Zilei Naţionale a României, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba derulează o serie de activităţi informativ – preventive, adresate celor ce vor participa la manifestările publice organizate în municipiul Alba Iulia.

Acţiunile vizează adresarea de recomandări, în scopul prevenirii victimizării din infracţiuni precum şi pentru evitarea unor blocaje rutiere, având în vedere numărul mare de cetățeni ce au ales să petreacă Sărbătoarea Marii Uniri, la Alba Iulia.

Pentru susţinerea mesajelor informativ – preventive, Inspectoratul de poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia a realizat mai multe videoclipuri cu recomandări utile siguranţei.

Iată recomandările şi precizările poliţiştilor:

• Respectaţi restricţiile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi parcaţi doar în locurile special amenajate. Fiţi atenţi la pietoni şi nu urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice.
• Asiguraţi-vă autoturismele şi nu lăsaţi bunuri de valoare, la vedere, în interiorul lor. Nu consumaţi alcool în exces şi nu vă lăsați antrenaţi în dispute sau altercaţii!
• Fiţi atenţi la genţi şi poşete şi păstraţi-vă, banii, telefoanele, documentele şi bunurile de valoare în buzunarele interioare ale hainelor.
• Nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi! În aglomeraţie aceştia se pot rătăci cu uşurinţă!
• Este interzis să aveţi asupra dumneavoastră arme de foc, arme albe sau substanțe pirotehnice! Operațiunile cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare.
• În caz de urgenţă, sunaţi la 112 şi un poliţist va veni în ajutorul dumneavoastră!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea