Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Călin Tiut „Spiderman de Cugir” erou la Sebiş *”Am jucat accidentat, dar miza partidei m-a făcut să uit acest lucru”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

National Sebis-Metalurgistul CUgir40Un rol foarte important în victoria Metalurgistului Cugir pe terenul echipei Naţional Sebiş l-a avut portarul de sub Drăgana, Călin Tiut. Goalkeeper-ul lui Marius Opric a fost înger păzitor pentru Cugir în „meciul sezonului” având intervenţii miraculoase în faţa adversarilor săi. Fostul portar al Unirii Alba Iulia a intrat în poartă accidentat, însă a strâns din dinţi şi a devenit erou în vestul ţării.

Călin Tiut ne-a obişnuit cu intervenţii miraculoase încă de pe vremea când evolua în alb-negru pe Cetate. Aceaşi prestaţie îmbucurătoare o are şi în tricoul echipei Metalurgistul Cugir, fiind unul dintre cei mai importanţi oameni în echipa condusă de hunedoreanul Marius Opric. La meciul crucial de la Sebiş, Tiut i-a exasperat pe adversari cu intervenţiile sale miraculoase, şi a fost factor determinant în câştigarea celor 3 puncte în judeţul Arad. Prestaţia sa l-a mulţumit şi pe fostul portar Marius Opric, actual antrenor al singurei reprezentante din judeţul Alba în fotbalul mare. Iată ce a declarat omul meciului de la Sebiş imediat după terminarea partidei.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea