Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Biroul Politic al PDL Alba Iulia a solicitat dizolvarea – democrat liberalii se pregătesc de alegeri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Senatorul PDL Alexandru Peres a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că una dintre hotărârile luate în ședința Biroului Politic Județean de joi a fost dizolvarea conducerii organizației locale, urmând să aibă loc alegeri peste aproximativ o lună.

”A fost mandatat un comitet de inițiativă pentru organizarea alegerilor pentru Biroul Permanent Local Alba Iulia al PDL, format din 20 de membri care în perioada imediat următoare își vor stabili niște responsabilități astfel încât în 30 de zile să putem convoca alegeri și să venim în fața oamenilor cu o organizație nouă care să reușească să îndeplinească în alegerile care vor urma aceleași rezultate pe care le-am avut cu organizația locală în perioada trecută”, a spus Pereș.

Acesta a precizat că nu este singura schimbare prin care PDL Alba va trece în perioada următoare. Vor fi modificări și în cazul altor organizații locale care în acest moment se află în perioada de evaluare. Pereș a recunoscut faptul că respectivele schimbări au legătură cu rezultatul obținut în alegerile parlamentare, rezultat care arată că este nevoie de o revigorare masivă la nivelul BPL-urilor.

Potrivit deputatului Clement Negruț nu este vorba de o ”pedeapsă” aplicată celor ce au condus Organizația PDL Alba Iulia și că schimbarea a fost cerută chiar de aceștia: ”Domniile lor au constatat că acest birou nu mai este funcțional în momentul de față din punct de vedere al activității, al respectării statutului și regulamentelor”:

”În sfârșit se iau decizii pentru viitorul partidului și mă bucură lucrul acesta. Acest duș rece al alegerilor parlamentare poate ne-a făcut să privim cu mai multă și mai mare atenție spre organizațiile din județ”, a mai spus Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea