// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, la ora macaralelor și asfaltărilor

Sâmbătă, 22 septembrie 2018, pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, se lucra pe aproape toate sectoarele. În viitorul nod rutier Sebeș, singura foreză care lucrează este mutată de colo-colo. Astăzi, foreza era dincolo de A1, pe breteaua mare, spre Deva, în această zonă avansându-se cu decopertările până în cealaltă parte a autostrăzii A1.

Pe porțiunea dinspre viitorul pod peste Sebeș și valea Neagră (Oarda) s-au făcut deja teste ale terasamentului, urmând ca următoarele zile să se aștearnă balast stabilizat.

La Oarda, în locul fostei case demolate, se turna beton la unul dintre cei doi piloni și există șanse mari ca în luna octombrie să fie montate grinzi la viaductul de la valea Neagră.

Citește și: VIDEO SPECTACULOS: Pizzarotti a reînceput, la viitorul pod peste Mureș de pe autostrada Sebeș-Turda, montarea grinzilor simultan cu lansatorul și macarale de mare tonaj

La viitorul pod peste râul Mureș, constructorul continua ridicarea și montarea grinzilor cu cele două macarale de la Deme. Deja, pe una dintre deschideri, au fost ridicate si montate toate grinzile, iar dimineață se ridicau grinzile la a doua deschidere, ambele la capătul podului dinspre Limba.

Citește și: VIDEO: Pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda a început suprabetonarea podului peste râul Mureș. Pod tehnogic temporar construit pentru facilitarea accesului pe șantier

De menționat că în această săptămână s-a asflatat complet și bucata de aproximativ 150-200 de m,  dinainte de viitorul pod peste râul Ampoi și porțiunea care era asflatată încă de anul trecut, la Alba Iulia Sud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419