Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, imagini demne de Caragiale: Ping-pong penibil de tipul „este treaba ta să faci exproprierea; ba nu, este treaba ta”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini demne de scenetele lui Caragiale, vineri, 13 martie 2020, pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda: Ping-pong penibil de tipul „este treaba ta să faci exproprierea; ba nu, este treaba ta”!

În rolul principal: doi stâlpi de curent care nu se lasă relocați de ani de zile și care blochează avansul lucrărilor în zonă. Motivul: nu au fost făcute exproprierile pentru ei, deși contractul a fost semnat în 2014 și trebuia să fie gata în doi ani!

YouTube video

”Într-un stat normal la cap exproprierile erau rezolvate în câteva săptămâni, însă Ministerul Transporturilor, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Transelectrica preferă să joace un ping-pong penibil de tipul „este treaba ta să faci exproprierea; ba nu, este treaba ta”.

Nivelul de incompetență, fuga de răspundere și lenea generalizată au atins cote ALARMANTE! Iar ca tabloul să fie complet, pe șantier îl vedem pe fostul director incompetent demis al CNAIR, Sorin Scarlat.

Solicităm ministrului Bode să lanseze DE URGENȚĂ proiectul de Hotărâre de Guvern aferent exproprierilor suplimentare, astfel încât finalizarea nodului rutier Alba Iulia Nord în acest an să nu fie compromisă definitiv!”, se arată în postarea Asociației Pro Infrastructură.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea