VIDEO| Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, imagini demne de Caragiale: Ping-pong penibil de tipul „este treaba ta să faci exproprierea; ba nu, este treaba ta”!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Imagini demne de scenetele lui Caragiale, vineri, 13 martie 2020, pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda: Ping-pong penibil de tipul „este treaba ta să faci exproprierea; ba nu, este treaba ta”!

În rolul principal: doi stâlpi de curent care nu se lasă relocați de ani de zile și care blochează avansul lucrărilor în zonă. Motivul: nu au fost făcute exproprierile pentru ei, deși contractul a fost semnat în 2014 și trebuia să fie gata în doi ani!

ELIT

”Într-un stat normal la cap exproprierile erau rezolvate în câteva săptămâni, însă Ministerul Transporturilor, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Transelectrica preferă să joace un ping-pong penibil de tipul „este treaba ta să faci exproprierea; ba nu, este treaba ta”.

Nivelul de incompetență, fuga de răspundere și lenea generalizată au atins cote ALARMANTE! Iar ca tabloul să fie complet, pe șantier îl vedem pe fostul director incompetent demis al CNAIR, Sorin Scarlat.

Solicităm ministrului Bode să lanseze DE URGENȚĂ proiectul de Hotărâre de Guvern aferent exproprierilor suplimentare, astfel încât finalizarea nodului rutier Alba Iulia Nord în acest an să nu fie compromisă definitiv!”, se arată în postarea Asociației Pro Infrastructură.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419