Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Autostrada A1 Lugoj-Deva, loturile 3 și 4, șanse mari de deschidere în luna august a acestui an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările de pe cele două tronsoane ale A1 Lugoj-Deva sunt într-un stadiu avansat, existând șanse mari ca cei circa 46 km, cât însumează cele 2 loturi, să se deschidă în luna august.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La „dealul liliecilor” de lângă Șoimuș, sâmbătă 6 iulie, lucrările continuă într-un ritm susținut fiind în toi asfaltările, așternerea de balast stabilizat, acestea avansând de la viaductul Bejan spre jumătatea dealului.

În paralel, continuă lucrările de excavare a dealului, la gabioane și se pregătește terasamentul din jurul aceluiași deal în partea dinspre nodul Șoimuș, operațiuni premergătoare înierbării.

De mâine, “chinezii” de la firma românească UMB Spedition vor lua o binemeritată pauză de o săptămână.

YouTube video

Concomitent, pe lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva, în zona nodului rutier Holdea, era asfaltată calea de rulare până aproape de locul unde aceasta se termină brusc într-un deal, iar pe breteaua de intrare/ieșire era așternut balast stabilizat. Cel mai probabil, spre finalul săptămânii viitoare vor fi terminate lucrările de asfaltare și pe această ultimă porțiune din bretea.

YouTube video

Există șanse reale, dacă nu intervin alte probleme neprevăzute, ca cele 2 loturi ale A1 Lugoj-Deva să fie deschise circulației rutiere în luna august a acestui an și să putem circula exclusiv pe autostradă de la Sibiu la Nădlac, cu excepția unui tronson de 12 km între Holdea și Margina, aflat acum în faza de licitație.

Cristian Radu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea