Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Autostrada A1 Lugoj-Deva, lot 4. Dealul Liliecilor, la ora asfaltărilor și a montării primilor stâlpi de iluminat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada A1 Lugoj-Deva, lot 4. Dealul Liliecilor, la ora asfaltărilor și a montării primilor stâlpi de iluminat.

Din ultima filmare de pe Autostrada A1 Lugoj-Deva se poate observa avansul lucrărilor efectuate de firma UMB Spedition, mai exact stadiul în care se află drumul de mare viteză în zona Dealul Liliecilor. Deschiderea tronsonului se apropie cu pași repezi.

Chiar dacă astăzi, 20 iulie 2019, fiind sărbătoare, nu s-a lucrat, firma românească UMB Spedition a reușit să înregistreze progrese foarte bune pe Autostrada A1 Lugoj-Deva, în celebrul „deal al liliecilor”. Deja în zona dealului era așternut balast stabilizat pe ¾ din întindere, iar pe circa o treime s-a asfaltat. Mai mult decât atât, în partea dinspre viaductul Bejan, au fost ridicați primii stâlpi de iluminat.

Potrivit informațiilor de pe forumul peundemerg.ro, nu vor fi montați stâlpi de iluminat pe toată porțiunea dealului, ci doar la capetele dinspre viaductele Șoimuș și Bejan. Stadiul lucrărilor este foarte avansat, așa încat vom putea vedea cât de curând dacă informația legată de stâlpi se confirmă.

YouTube video

Din filmarea de astăzi se poate observa că în partea dinspre Bejan a început să se ridice o structură de forma unui parapet, dar nu se știe încă dacă se va turna o centură de beton pe toată lungimea gabioanelor, între cele două viaducte.

Lucrările se reiau luni, iar firma are aprobare să închidă traficul pe drumul național din zonă până în 7 august anul curent, dată până la care se estimează terminarea lucrărilor.

Potrivit CNAIR, stadiul fizic și financiar al lotului 4 este de aproximativ 98%, constructorul fiind o firmă românească.

Lucrările la Autostrada A1 Lugoj-Deva lot 4 au început în primăvara anului 2014 iar, dacă totul decurge normal, până la finalul lunii august 2019 va fi deschs împreună cu lotul 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa O gospodărie din cartierul Micești, din Alba Iulia, a fost inundată ca urmare a ploii abundente de miercuri după-masa. Citește și: COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea