Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Autobuzele electrice, puse în circulație în Municipiul Alba Iulia. Transport gratuit astăzi pe liniile 103 și 104

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Autobuzele electrice, puse în circulație în Municipiul Alba Iulia. Transport gratuit astăzi pe liniile 103 și 104

Autobuzele electrice au fost puse în circulație vineri în Municipiul Alba Iulia. Cele 12 mijloace de transport în comun vor circula pe liniile 103 și 104. De asemenea, astăzi, transportul călătorilor pe cele două trasee va fi gratuit.

”Vrem să încurajăm folosirea mijloacelor de transport în comun. Conform unor studii aproximativ 30% din populație folosește transportul în comun. Dacă am ajunge ca și orașele occidentale undeva la 70%, gândiți-va ce ar însemna pentru decongestionarea traficului în zona școlilor sau când oameni se duc și vin de la serviciu.

YouTube video

Pentru acest lucru, în afară de investițiile pe care le vom face în continuare, pentru schimbarea flotei de autobuze, vrem să creștem confortul în stațiile de autobuz, prin sistemul de e-ticketing și afișajele electronice. De asemenea, în proiectele de mobilitate avem unul din parametri bandă dedicată transportului public.

Lumea își va da seama că mai bine ia transportul public decât să aștepte în trafic sau să își caute loc de parcare. Toate aceste măsuri vor începe să aibă efect în 2-3 ani la Alba Iulia”, a transmis Gabriel Pleșa.

Reamintim că operatorul de transport public a preluat joi, 13 aprilie, cele 12 autobuze electrice aflate în proprietatea primăriei!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate finale BACALAUREAT 2024, după contestații: Notele, publicate pe edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate finale BACALAUREAT 2024, după contestații: Notele, publicate pe edu.ro Ministerul Educaţiei a publicat, vineri, 12 iulie 2024, rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor. CLICK AICI PENTRU REZULTATELE FINALE PE ȚARĂ LA BACALAUREATUL 2024 CLICK AICI PENTRU REZULTATELE FINALE PE ALBA LA BACALAUREATUL 2024 MENȚIUNEA REDACȚIEI: La momentul actualizării articolului, rezultatele erau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea