VIDEO: Aurel Ioan Cernat și Adrian Augustin Urban – candidații PSD Alba la Primăriile Săsciori și Câlnic

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, candidații partidului la Primăriile Săsciori și Câlnic. Este vorba despre Aurel Ioan Cernat și Adrian Augustin Urban, în prezent consilieri locali în cele două comune.

Candidati PSD Sasciori si Calnic”Domnul Aurel Ioan Cernat s-a hotărât și este extrem de pornit să vină cu o schimbare în comunitatea din Săsciori, comunitate care așteaptă și altceva în afară de angajări în primărie sau anumite tensiuni care se învârt în jurul primarului. (…) Domnul Adrian Augustin Urban este născut în Câlnic și este extrem de activ și energic. După cele două mandate de consilier local pe care le-a avut văd o foarte mare aplecare către o comunitate neglijată, în acest moment”, a spus Ioan Dîrzu.

Elit ELIT

Aurelian Ioan Cernat este președintele Organizației PSD Săsciori, are 36 de ani, este inginer în cadrul Ocolului Silvic de pe Valea Sebeșului și are drept obiectiv principal îmbunătățirea traiului fiecărui cetățean din comuna Săsciori:

Adrian Augustin Urban a avut o perioadă în care a părăsit PSD-ul pentru PP-DD, candidând pentru acest partid la alegerile locale din 2012. El a fost caracterizat drept un ”contracandidat redutabil” chiar de președintele Ioan Dîrzu, care și-a exprimat regretul că în respectiva conjunctură politică (alianța USL) nu s-a reușit desemnarea sa din partea PSD. Adrian Augustin Urban are 35 de ani și are o firmă de transporturi. Este pregătit să renunțe la afacerea sa pentru a face din Câlnic ”o comună fruntașă a județului, nu codașă cum este în momentul de față”:

Dintre proiectele pe care le are, după câștigarea primăriei, Adrian Augustin Urban a enumerat: atragerea fondurilor europene pentru rețeaua de apa-canal; construirea unui cămin cultural modern în comună; identificarea de locuri de case pentru tineri; amenajarea unui teren de fotbal modern; amenajarea unui parc pentru copii; modernizarea trotuarelor, rigolelor și străzilor.
”Sunt un om cinstit, dezinteresat de îmbogățire personală, preocupat și interesat de soarta comunei și de doleanțele oamenilor”, a mai spus candidatul PSD la Primăria Câlnic.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419