Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Arhiepiscopul de Alba Iulia, ÎPS Irineu, îi îndeamnă pe preoți și credincioși să voteze ”da” la referendumul pentru redefinirea familiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arhiepiscopul de Alba Iulia, Înalt Preasfințitul Părinte Irineu, îi îndeamnă pe preoți și credincioși să voteze la referendum pentru ”familia naturală”, compusă dintre un bărbat și o femeie, ”așa cum a rânduit-o Dumnezeu”.

ÎPS Irineu transmite credincioșilor într-o filmare postată pe Facebook de ”Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei” să vină la referendumul din 6 și 7 octombrie.

”Din toată inima mea îi îndemn pe preoții și pe credincioșii bisericii noastre apostolice, drept-măritoare, să vină la referendumul pentru familie și să voteze pozitiv pentru clarificarea definiției căsătoriei în articolul 48 alineatul 1 din Constituția României. Votând pentru familia naturală, compusă dintr-un bărbat și o femeie, așa cum a rânduit-o Dumnezeu, Creatorul Suprem, vrem sa îi apărăm pe semenii noștri de suferință care vine din ignorarea legilor firii. Vrem să apărăm însuși faptul de a fi om, chip al slavei divine”, spune ÎPS Irineu.

Prin votul lor, oamenii își manifestă responsabilitatea cu privire la viitorul țării, susține arhiepiscopul de Alba Iulia.

”În același timp, prin votul nostru, ne manifestam responsabilitatea cu privire la viitorul țării, al Europei și al lumii, viitor care nu poate exista atunci când cuvântul lui Dumnezeu este disprețuit și legea Sa veșnică este încălcată. Sa rămânem neclintiți în adevărul Bibliei și în credința strămoșilor noștri votând <da> pentru apărarea și promovarea familiei bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Fericiți sunt cei ce asculta cuvântul lui Dumnezeu și îl păzesc”, a mai spus ÎPS Irineu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea