VIDEO. Arhiepiscopul de Alba Iulia, ÎPS Irineu, îi îndeamnă pe preoți și credincioși să voteze ”da” la referendumul pentru redefinirea familiei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Arhiepiscopul de Alba Iulia, Înalt Preasfințitul Părinte Irineu, îi îndeamnă pe preoți și credincioși să voteze la referendum pentru ”familia naturală”, compusă dintre un bărbat și o femeie, ”așa cum a rânduit-o Dumnezeu”.

ÎPS Irineu transmite credincioșilor într-o filmare postată pe Facebook de ”Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei” să vină la referendumul din 6 și 7 octombrie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Din toată inima mea îi îndemn pe preoții și pe credincioșii bisericii noastre apostolice, drept-măritoare, să vină la referendumul pentru familie și să voteze pozitiv pentru clarificarea definiției căsătoriei în articolul 48 alineatul 1 din Constituția României. Votând pentru familia naturală, compusă dintr-un bărbat și o femeie, așa cum a rânduit-o Dumnezeu, Creatorul Suprem, vrem sa îi apărăm pe semenii noștri de suferință care vine din ignorarea legilor firii. Vrem să apărăm însuși faptul de a fi om, chip al slavei divine”, spune ÎPS Irineu.

Prin votul lor, oamenii își manifestă responsabilitatea cu privire la viitorul țării, susține arhiepiscopul de Alba Iulia.

”În același timp, prin votul nostru, ne manifestam responsabilitatea cu privire la viitorul țării, al Europei și al lumii, viitor care nu poate exista atunci când cuvântul lui Dumnezeu este disprețuit și legea Sa veșnică este încălcată. Sa rămânem neclintiți în adevărul Bibliei și în credința strămoșilor noștri votând <da> pentru apărarea și promovarea familiei bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Fericiți sunt cei ce asculta cuvântul lui Dumnezeu și îl păzesc”, a mai spus ÎPS Irineu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

zoro 4 octombrie 2018 at 15:34

Sa votam ce????

Fara patima hai la vot 4 octombrie 2018 at 19:11

Prin neparticiparea la vot (adica #boicot) comunitatea LGBT speculeaza faptul ca cei care nu voteaza ori sunt LGBT-isti ori sprijina casatoriile intre persoane de acelasi sex sau alte combinatii contra naturii(pedofilie, zoofilie etc).

phobos 4 octombrie 2018 at 21:05

„Stalin, conducătorul Partidului Comunist, duce la îndeplinire legea istoriei, cu alte cuvinte acționează așa cum dorește Dumnezeu, motiv pentru care trebuie să ne supunem lui. Omenirea poate fi reînnoită după modelul rusesc; de aceea nici un creștin nu se poate opune ideii – crude, ce-i drept – care va crea un om nou pe întreaga planetă. Asemenea argumente sunt adesea folosite de clerici care sunt unelte ale Partidului. „Cristos este omul nou. Omul nou este omul sovietic. Prin urmare Cristos este sovietic!” a spus Justinian Marina, patriarhul României.”

dolfi 6 octombrie 2018 at 12:43

satanele in sutane se tem ca-si pierd influenta asupra maselor indobitocite… BOR nu reprezinta adevaratii crestini ortodocsi! De ce? Pentru ca un crestin-ortodox stie ca furtul e un pacat. Dar BOR se pupa cu Hotii din politica de foarte multi ani!

Comentariile sunt oprite