Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| APEL UMANITAR pentru 9 frați din Alba, care așteaptă ca Moș Crăciun să treacă și pe la ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nouă suflete îl aşteaptă pe Moş Crăciun, într-o căsuță mică, undeva în Alba. Dimineaţa, în ghetuţe, în loc de jucării şi dulciuri speră să nu găsească doar gheaţă. Dar fraţii învăţaţi cu lipsurile nu şi-au pierdut speranţa. Şi îl aşteaptă cu sufletul la gură pe Moş Crăciun.

Sunt 11 suflete, într-o casă micuță. 9 frați cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani. Sunt copii frumoși ce n-au pretenții mari de Moș Crăciun! Dar indiferent de viața pe care o trăiesc și ei au dreptul la cadou de sărbători.

Își doresc fie o tabletă pentru a putea învăța la orele online, fie o bicicletă sau o jucărie Kendama.

Cei care vor să îi ajute și să le redea magia sărbătorilor pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0753467330.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74 Astăzi, 8 decembrie, în Munții Apuseni a pornit un protest spontan, unde moții au blocat drumul național DN74, după ce, vreme de 3 ani, drumul încă nu a fost modernizat. Aceștia s-au deplasat la sediul Prefecturii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare