Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| APEL UMANITAR pentru 9 frați din Alba, care așteaptă ca Moș Crăciun să treacă și pe la ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nouă suflete îl aşteaptă pe Moş Crăciun, într-o căsuță mică, undeva în Alba. Dimineaţa, în ghetuţe, în loc de jucării şi dulciuri speră să nu găsească doar gheaţă. Dar fraţii învăţaţi cu lipsurile nu şi-au pierdut speranţa. Şi îl aşteaptă cu sufletul la gură pe Moş Crăciun.

Sunt 11 suflete, într-o casă micuță. 9 frați cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani. Sunt copii frumoși ce n-au pretenții mari de Moș Crăciun! Dar indiferent de viața pe care o trăiesc și ei au dreptul la cadou de sărbători.

YouTube video

Își doresc fie o tabletă pentru a putea învăța la orele online, fie o bicicletă sau o jucărie Kendama.

Cei care vor să îi ajute și să le redea magia sărbătorilor pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0753467330.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea