Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Alegeri Parlamentare 2020 în Alba, Deputatul Ioan Dîrzu: ,,Am votat pentru un Guvern care să deschidă școlile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia alegerilor parlamentare din acest an, candidatul Partidului Social Democrat Alba, deputatul Ioan Dîrzu, s-a prezentat în acestă dimineață la vot, în jurul orei 09:30.

Acesta și-a exprimat dreptul democratic fundamental la secția de votare nr.1 din Alba Iulia, fiind astfel unul dintre primii lideri locali care s-au ,,mobilizat” pentru a-și putea vedea candidatul favorit în funcția dorită.

YouTube video

,,În primul rând, am votat pentru a ne câștiga libertatea de a fi mândri și români. Am votat pentru un Guvern care să oprească această pandemie prin trecerea rapidă la o testare masivă. Am votat pentru un Guvern care să deschidă școlile, am votat pentru un Guvern care să aibă grijă de întreaga țară și de economia României.”, a declarat deputatul PSD Ioan Dîrzu, după ce a votat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea