VIDEO Alegeri Locale 2016 în Alba|Ion Dumitrel, primul dintre liderii politici prezent la urne: ”Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru municipiul Alba Iulia și pentru județul Alba”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

ION DUMITRELRespectând o regulă nescrisă, Ion Dumitrel, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Alba, a fost primul dintre liderii politici locali care s-a prezentat la vot duminică dimineața.  Acesta a ajuns, împreună cu soția, la ora 8.00, la secția de votare nr. 22 de la Școala Generală cu clasele I-VIII ”Mihai Eminescu” din municipiul Alba Iulia, unde și-a exercitat dreptul de vot.

Optimist și cu zâmbetul pe buze, la ieșire, Dumitrel a spus că a votat pentru un nou mandat și ”pentru cei care au făcut ceva pentru municipiul Alba Iulia și pentru județul Alba”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Întrebat dacă sistemul de vot la președinția Consiliului Județean l-a dezavantajat, Ion Dumitrel a spus că nu, însă crede că ”era mult mai bine pentru oameni să voteze președintele în mod direct”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Legat de zvonurile potrivit cărora Florin Roman ar urmări să-i ia locul în Consiliul Județean, Dumitrel a spus că locul său în administrația județeană a fost stabilit de oameni și de rezultatele Partidului Național Liberal. ”La începutul anului am fost desemnat ca și candidat în urma votului Biroului Politic Național al PNL”, a precizat acesta. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cainele Comunitar 5 iunie 2016 at 11:44

Urmatoarea runda de alegeri (cea din toamna) ti-o vei petrece la DOFTANA care va fi reamenajata din nou ca inchisoare si asta doar pentru a va rasplati pe voi astia „corecti” care sustineti statul de drept !

Comentariile sunt oprite