Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| AJVPS ALBA: Acțiune de populare cu 500 de fazani. „Aceste populări le facem permanent de câțiva ani încoace și rezultatele se văd”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| AJVPS ALBA: Acțiune de populare cu 500 de fazani. „Aceste populări le facem permanent de câțiva ani încoace și rezultatele se văd”

În cursul zilei de astăzi, 26 noiembrie 2021, Asociația Județeană de Vânătoare și Pescuit Sportiv Alba a desfășurat o acțiune de populare cu fazani în județ, potrivit celor transmise de Coordonatorul tehnic al AJVPS Alba, Felix-Bogdan Dragomir, pe mediul de socializare.

„Astăzi AJVPS ALBA a efectuat o acțiune de populare cu 500 de fazani. Aceste populări le facem permanent de câțiva ani încoace și rezultatele se văd . Mulțumim pe această cale tuturor membrilor inimoși care s-au implicat material și fizic fiind alături de noi în această acțiune.”, a transmis pe mediul de socializare Coordonatorul tehnic al AJVPS Alba, Felix-Bogdan Dragomir.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la cinematograful din Alba Mall, din Alba Iulia Teatru la Cinema are plăcerea să anunțe că duminică, 10 decembrie, de la ora 11:30, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, ÎN […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare