Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Aiudeanul Benny Adegbuyi face senzație în kickboxing. A câștigat turneul Glory 24 din Denver și va lupta pentru titlul mondial al greilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aiudeanul Benny Adegbuyi a câştigat turneul piramidal de la GLORY 24 din Denver, obţinând astfel o şansă de a lupta pentru titlul mondial la categoria grea, în compania lui Rico Verhoeven.

bennyCei doi s-au mai întâlnit şi în iunie, când luptătorul olandez a câştigat prin decizia unanimă a arbitrilor.

Benjamin Adegbuyi, orginar din Aiud, a câștigat turneul piramidal al greilor din Denver, Statele unite, în gala Glory 24 care a fost transmisă în direct de Digi Sport.

În semifinală, Benny l-a invins pe croatul Mladen Brestovac prin TKO in repriza a 3-a, după mai multe lovituri joase de picior care l-au pus pe adversar în imposibilitatea de a mai continua lupta în timp ce în cealalată semifinală olandezul Jahfarr Wilnis a câștigat și el înainte de limită, după două runde în fața australianului Ben Edwards.

CITEȘTE ȘI: Benny Adegbuyi din Aiud luptă azi pentru titlul mondial la categoria grea. Din bătăuș de cartier, star în circuitul Superkombat

În ultimul act, Benny Adegbuyi și Jahfarr Wilnis au început lupta echilibrat. Olandezul a răspuns mereu cu tehnici de braț la atacurile românului, care a punctat bine și cu loviturile de genunchi. După 3 reprize foarte disputate, în cele din urmă Benjamin Adegbuyi a fost declarat învingător cu o decizie 2 la 1 și va ataca din nou centura de campion al greilor, deținută de olandezul Rico Verhoeven, în luna decembrie, la Amsterdam, în Glory 26.

În co-main eventul galei, americanul Dustin Jakoby a câștigat prin TKO în repriza a 3-a la conaționalul său Wayne Barrett iar în meciul vedetă Joe Schiling din Statele Unite a obținut victoria după doar două reprize în fața olandezului Jason Wilnis care s-a accidentat la un picior după ce fusese trimis la podea odată în runda secundă. (Z.U.)

Sursa: digisport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea