VIDEO| Adolescentă de 16 ani, din Deva, lovită cu brutalitate de o minoră de 13 ani. Poliția a început o anchetă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Noi imagini cu un abuz fizic petrecut în Deva  au apărut pe reţelele de socializare. O fată de 16 ani a fost bătută în public de o altă fată, de numai 13 ani. Imaginile au un puternic impact emoţional.

În filmuleţul postat pe o reţea de socializare se vede clar cum fata de 16 ani stă în genunchi în faţa celeilalte, care începe la un moment dat să o lovească și cu palmele, şi cu picioarele. Apoi o trage de păr.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Imediat ce au apărut imaginile pe internet, poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Deva, un oraș liniștit unde lumea relativ duce o viața cât de cât decenta, cu mici scântei acum înainte de alegeri, se trezește o mică smardoaica sa facă ea legea pe zona! Nu se poate atâta nesimțire și nepăsare din partea celorlalți care doar au filmat fără să intervină (“prieteni” 🐍). Trebuie oprit acest bulling ce e din ce în ce tot mai mare și ajunge la un nivel foarte ridicat, nu cred ca, asa ați fost învățați acasă de către părinții voștrii, atât sper, și sincer lucrurile acestea nu trebuie lăsate la voia întâmplării . Poliția in momentul de fata chiar ar trebuii sa se autosesizeze și sa își facă datoria. As aprecia sa distribuiti acest video dacă domnișoara a vrut sa fie vedeta și șmecheră sa fie atunci 😉 Politia Romana ProTV Antena1

Publicată de Lucian Butaș pe Duminică, 6 septembrie 2020

„În urma unei postări pe o rețea de socializare a unui mesaj și a unei filmări, polițiștii Biroului de investigații criminale din cadrul poliției municipiului Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în prezența mai multor martori, respectiv adolescenți, o minoră în varsă de 16 ani a fost agresată de către o alta de 13 ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a spus la Digi24 Carla Strujan, agent şef în cadrul IPJ Hunedoara.

„Acest incident s a întâmplat de raza muncipiului Deva, a fost identificat și locul respectiv, în luna august. În cauză se fac cercetări pentru toate persoanele implicate. Părinții vor fi audiați, cu siguranță, în stabilirea tuturor cauzelor și pentru a se lua măsurile, dacă este cazul, și împotriva acestora”, a adăugat ea.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare la doar o zi după ce poliția s-a sesizat într-un alt caz revoltător, al unor fete care au bătut crunt o alta, în vârstă de 13 ani, din Târgu Jiu.

Sursa : digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419