Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Acuzații la adresa unui medic din Munții Apuseni. Un primar reclamă taxe abuzive puse în cârca părinților care își trimit copiii la școală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezent la ședința de la Instituția Prefectului Alba, care a avut ca temă modul în care se desfășoară pregătirile pentru începerea noului an școlar, primarul comunei Poiana Vadului, Toader Beniamin, a declarat pentru ziarulunirea.ro, că în comuna pe care o păstorește medicul de familie refuză să elibereze adeverințe gratuite copiilor, cerând sume de bani părinților.

Toader Beniamin a declarat la sfârșitul conferinței de presă că „medicul de familie de la noi nu vrea să facă triajul la copii decât contra cost.

Cetățenii comunei noastre sunt majoritari înscriși la medicul de familie, care primește bani după fiecare cetățean din comună, de la Casa de Asigurări și mi se pare corect să facă și pentru copilul meu.

Mi s-a spus că o să se intervină la minister, întrucât aste e legea, dar părerea mea este că legea e făcută tot de români și ar trebui să o schimbăm.”

YouTube video

Tot la finalul ședinței, primarul a declarat că în comună nu există medic școlar, fiind atenționat de cel de familie, să nu se gândească să aducă un alt cadru medical în localitate.

Eu am discutat cu alți medici și mi s-a spus că domnul doctor de la noi a zis că nu au ce căuta în comună la noi. Nu pot să o iau direct o amenințare dar totuși, nu-i ceva legal să te impui și să nu lași să vină altcineva în comună. Dacă cineva vrea să facă gratis sau cu un preț mai mic, ar trebui să se dea voie, dacă e liberă practică să fie liberă practică.” a conchis primarul Toader Beniamin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea