VIDEO: A1 închisă din 10 octombrie, pe tronsonul Simeria – Deva, pentru racordarea viaductului de la Șoimuș. Cum arată zona acum

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

VIDEO: A1 închisă din 10 octombrie, pe tronsonul Simeria – Deva, pentru racordarea viaductului de la Șoimuș. Cum arată zona acum?

D in 10 octombrie, circulația rutieră pe A1 va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, pentru realizarea conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). În perioada lucrărilor, traficul se va desfășura deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

”Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, CNAIR și Antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie.

Astfel, miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018”, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419