Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Negrescu, preşedintele PES activists România: „Regiunea Centru are nevoie de un candidat al PSD la europarlamentare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia alegerilor locale şi parlamentare de anul trecut, Partidul Social Democrat a devenit o forţă politică în regiunea Centru. Victoria domnului Ioan Cindrea la Sibiu şi promovarea în funcţia de ministru a domnilor Constantin Niţă şi Mircea Duşa demonstrează reuşita organizaţiilor PSD din regiunea Centru. Colegii Horia Grama de la Covasna, Vasile Gliga de la Mureş şi Ioan Dîrzu de la Alba sunt parlamentari serioşi şi puternici ai partidului.

Este o ocazie extraordinar de bună pentru organizaţiile noastre să îşi unească forţele pentru a-şi fructifica potenţialul cu ocazia alegerilor europarlamentare. Pentru a face acest lucru este nevoie să lucrăm împreună şi să ne consultăm mai mult pentru a convinge cetăţenii din zonele noastre că social democraţia are proiectele cele mai bune pentru construcţia unui trai mai bun pentru oamenii din această zonă. Declar acest lucru ca om care a copilărit în Zărnetti (Braşov), ca vicepreşedinte al PSD Alba şi ca preşedinte al PES activists România, structură cu peste 7000 de membri puternic reprezentantă în această regiune.

În urmă cu 5 ani, organizaţiile noastre au fost dezbinate, iar pe listele PSD nu a existat un adevărat candidat social democrat pentru Regiunea Centru. Lupta politică cu PDL, mai intensă decât poate în alte zone din tară, dar si dificultatea colaborării cu PNL, nu ne permite să eşuăm si să nu avem un candidat al nostru, al Centrului României. În această bătălie îmi declar disponibilitatea să intru ca si candidat care cunoaşte foarte bine nevoile judeţelor din Regiunea Centru, ca şi om politic cunoscut la Bruxelles de către liderii Partidului Socialiştilor Europeni, ca şi om care îşi doreşte să facă cât mai multe pentru zona din care provine. Ştiu că această bătălie politică nu va fi uşoară, dar sunt convins că am forma să ajut PSD-ul să devină şi mai puternic în Regiunea Centru.

O parte din proiectele mele politice pentru Regiunea Centru sunt următoarele: deschiderea unei Ambasade (delegaţii) regionale de reprezentare a intereselor judeţelor din Regiunea Centru la Bruxelles. Prin această delegatţe urmează să fie promovate produsele, tradiţiile si punctele de interes turistic din regiunea centru. Crearea unui organism sau structuri europene într-unul din judeţele din Regiunea Centru. Până în prezent potenţialul regiunii centru a fost identificat în următoarele domenii: energie, turism, cercetare si multiculturalism. Voi milita pentru cel puţin unul dintre oraşele din regiunea centru să devină capitala europeană a tineretului sau capitala europeană a sportului. Deschiderea de puncte de informare şi consultanţă europeană în toate judeţele din Regiunea Centru prin care cetăţenii, companiile şi administraţiile locale vor fi informate despre legislaţia europeană şi oportunităţile de finanţare europeană. Obiectivul principal este de a începe accesarea fondurilor europene direct la Bruxelles.

Semnat: Victor NEGRESCU, preşedinte-coordonator naţional PES activists Romania


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr Ionko Istvan-Petike este un politician din comuna Cetatea de Baltă, care urmează să candideze la Consiliul Local, din partea PNL. Asul său din mânecă, arată precum președintele României, Klaus Iohannis, când acesta era tânăr. Politicianul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea