Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Negrescu: 21% dintre copiii europeni se află în prag de sărăcie. Uniunea Europeană trebuie să reacționeze rapid

Ziarul Unirea

Publicat

în

Organizator al unei conferințe despre situația copiilor la Parlamentul European, europarlamentarul Victor Negrescu a atras atenția asupra problemelor întâmpinate de copiii din Uniunea Europeană și necesitatea unei lupte coerente pentru drepturile acestora la nivel european.

Victor Negrescu‘Drepturile copiilor sunt drepturi ale omului. Statisticile arată că, din păcate, 21% dintre copiii europeni se află în prag de sărăcie, iar Uniunea Europeană trebuie să reacționeze rapid. Împreună cu socialiștii europeni susținem introducerea unei garanții pentru protecția copiilor, care dincolo de discursuri trebuie bugetată de către Comisia Europeană. Tinerii participanți din România la această conferință au arătat că știu ce își doresc pentru viitorul lor în Europa’, a explicat europarlamentarul român.

La eveniment au mai participat liderul delegației PSD în Parlamentul European, Viorica Dăncilă, co-președintele intergrupului pentru protecția copiilor din Parlamentul European, Caterina Chinnici, europarlamentarul Emilian Pavel, reprezentanți ai instituțiilor europene și peste 20 de tineri câștigători au unor concursuri despre Europa organizate în județele Ialomița, Alba, Maramureș și Arad.

Împreună cu organizația pe care o conduce, PES activists România, europarlamentarul Victor Negrescu a inițiat mai multe campanii sociale precum ZâmbetuldeSărbători, ȘansaLaCultură sau ȘansaLaEducație prin care a căutat să atragă atenția populației și decidenților asupra faptului că sărăcia în rândul tinerilor/copiilor trebuie combătută activ prin măsuri concrete de integrare și reducere a decalajelor sociale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea