Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Viceprimarul Emil Popescu, reacție dură dupa ce Consiliul Județean Alba a mutat ”Agraria” și ”Festivalul de Folk” din Alba Iulia: Ar putea solicita ca Alba Fest 2024 să se țină la Cuca Măcăii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul Emil Popescu, reacție dură dupa ce Consiliul Județean Alba a mutat ”Agraria” și ”Festivalul de Folk” din Alba Iulia: Ar putea solicita ca Alba Fest 2024 să se țină la Cuca Măcăii

După ce, pentru al doilea an Târgul Apulum Agraria a fost mutat la Ighiu, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu spune că CJ Alba arată o atitudine injustă la adresa albaiulienilor. Într-o postare pe pagina proprie de Facebook acesta spune ironic că cei de la Consiliul Județean ar putea să facă o petiție online prin care să solicite ca ediția din 2024 a Alba Fest să se țină la Cuca Măcăii.

„După cum bine știți, 2023 e al doilea an când Consiliul Județean a decis ca Târgul “Apulum Agraria” să fie organizat la Ighiu. Asta, după ce aproape 30 de ani evenimentul s-a desfășurat, fără probleme, la Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această schimbare de destinație este, în opinia mea, una cu “dedicație” și nu se bazează pe nici un argument solid. Vă spun doar că am discutat cu expozanți care, în 2023, la Ighiu, abia și-au scos costurile de deplasare pentru combustibil. Fiindcă vânzările nu au mers prost, ci foarte prost.

Practic, cel mai mare eveniment de promovare a agriculturii județul Alba s-a transformat, în mare măsură, în studio foto pentru șefii care doresc să-și facă imagine cu orice preț. Incorect!

Legat de acest aspect, administrația din Alba Iulia va organiza, în municipiu, la început de octombrie, un Târg al Toamnei. La care sunt bineveniți atât albaiulienii, cât și cei care doresc să vină din alte localități.

Altă ispravă a celor din Consiliul Județean a fost “evacuarea” din Alba Iulia a Festivalului Național de Folk “Ziua de Mâine”. Anul acesta, la Blaj. Cu motivarea că evenimentul se dorește a deveni unul itinerant. Păi, dacă ăsta e argumentul, mă întreb de ce nu l-au făcut itinerant de la a doua, dacă nu chiar de la prima ediție. Incorect, din nou, pentru albaiulieni!

Știu foarte bine că administrația PNL din Consiliul Județean are un mare cui împotriva administrației USR din Primăria Alba Iulia. Dar nu pot fi de acord ca prețul să fie plătit de locuitorii municipiului nostru.

V-am dat doar două exemple prin care liberalii caută, îmi permit să o spun, să-și șubrezească adversarii politici. Fiindcă despre asta este vorba. Nimic mai mult, nimic mai puțin!

Nu m-ar mira ca, în curând, conducerea Consiliului Județean să facă o petiție online prin care să solicite ca ediția din 2024 a Alba Fest să se țină la Cuca Măcăii. Fiindcă, administrația județeană liberală pare să știe mai bine ce trebuie pentru Alba Iulia. Și, mai ales, ce nu trebuie…”, a scris viceprimarul Popescu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea