Rămâi conectat

Ştirea zilei

Viaţa merge înainte! Întreţinerea drumurilor judeţene – o prioritate a CJ Alba în acest an. LISTA

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Haţegan, vicepreşedinte CJ Alba: Viaţa merge înainte. Aşa cum am promis, întreţinerea drumurilor judeţene – o prioritate a CJ Alba în acest an

Chiar dacă în aceste zile suntem puşi la încercare de noul coronavirus, proiectele îşi urmează cursul firesc în judeţul Alba. După depăşirea acestei situaţii extrem de dificile, locuitorii judeţului trebuie să beneficieze de o infrastructură mai bună. Aşa cum am mai spus, investiţiile sunt necesare ca aerul în această perioadă.

 Pe lângă proiectele majore de infrastructură, în judeţ continuă lucrările de întreţinere pe mai multe sectoare de drum judeţean:

  1. DJ 107 Cetatea de Baltă – Blaj (finalizat) – s-au executat lucrări de curăţat acostamente şi marcaje axiale şi laterale pe o lungime de 50 km echivalenţi.
  2. DJ 107 B Coşlariu – Galtiu – Sântimbru (finalizat) – s-a turnat covor asfaltic pe o lungime de 5 km şi s-au executat lucrări de curăţare acostamente şi marcaje axiale şi laterale pe o lungime de 20 km echivalenţi.

 Urmează aceleaşi tipuri de lucrări pe următoarele drumuri judeţene:

  1. DJ 107 C (Trei Poduri – Vinţu de Jos – Intersecţia cu DN 7) – lucrările vor începe în această săptămână;
  2. DJ 107 H Ighiu – Cricău – Galda de Jos;
  3. DJ 107 D şi DJ 107 F  Unirea – Lunca Mureş – limită judeţul Cluj;
  4. DJ 107 Ciugud – Berghin – Ohaba – Cergău – Blaj.

 Alte tipuri de lucrări de întreţinere (burduşiri, plombe şi covor asfaltic, unde este cazul) se execută pe următoarele rute:

  1. DJ 705 D Almaşu Mare – Cib – limită judeţul Hunedoara (se lucrează);
  2. DJ 704 A Răchita – Strungari – Pianu de Sus – Pianu de Jos (se lucrează);
  3. 107 E  Aiud – Lopadea Nouă – Hopârta – Vama Seacă (se lucrează);
  4. DJ 107 G Noşlac – Stâna de Mureş – Găbud – lucrările vor începe în această săptămână.

 Pe măsură ce vor fi finalizate lucrările amintite mai sus, vor intra în lucru alte tronsoane de drumuri judeţene. Aceste tipuri de lucrări beneficiază de o finanţare de 10 milioane lei din bugetul Consiliului Judeţean Alba.

 Pe lângă activităţile de întreţinere, în acest an se continuă şi proiectele de investiţii ale CJ Alba în infrastructura rutieră, în valoare de 90 milioane RON.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea