Rămâi conectat

Politică Administrație

Vezi localitățile din Alba care beneficiază de investiții în 2014! A fost aprobată lista proiectelor de infrastructură

Bogdan Presecan

Publicat

în

harta judet alba cu localitatiLista proiectelor de infrastructură  pentru județul Alba, propusă de Consiliul Județean Alba după consultarea cu Primăriile din județ, a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Lista cuprinde atât obiective de investiții în continuare cât și investiții noi. Pentru investițiile în continuare s-a demarat procedura de semnare a contractelor de finanțare, așteptându-se avizul Comisiei Tehnice a Ministerului și pentru investițiile noi.

Astfel, pentru județul Alba, lista pentru anul 2014 cuprinde următoarele investiții în continuare: Daia Română – Extindere rețea de apă uzată localitatea Daia Română: sat Daia Română; Jidvei – Alimentare cu apă comuna Jidvei: sat Bălcaciu; Rimetea – Alimentare cu apă și canalizare în sistem centralizat comuna Rimetea: sat Rimetea; Roșia de Secaș – Alimentare cu apă localitatea Roșia de Secaș, Tău, Ungurei, comuna Roșia de Secaș; Roșia de Secaș – Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare localitatea Roșia de Secaș; Săliștea – Rețele de canalizare și stație de epurare în localitățile Săliștea și Tărtăria; Săsciori – Rețea de canalizare și stație de epurare pentru localitățile Săsciori, Sebeșel și Laz; Scărișoara – Canalizarea apelor uzate și stație de epurare din localitatea Scărișoara; Șpring – Construcție rețea canalizare menajeră și stație de epurare a apei comuna Șpring, localitățile Șpring și Cunța; Unirea – Rețea de alimentare cu apă potabilă a localităților Unirea I, Unirea II, Inoc, Măhăceni, Dumbrava; Unirea – Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare comuna Unirea; Consolidare corp DJ 750: Gîrda de Sus (DN75) – Ordîncușa – Ghețar, Km 0+000 – Km 18+000. Valoarea totală a acestor investiții este de aproximativ 8 milioane de lei.

Mă bucur că lista transmisă de Consiliul Județean Alba a fost aprobată în forma trimisă de noi. Am lucrat foarte bine cu Primarii și am reușit împreună să transmitem o listă de proiecte foarte bine realizate, ceea ce a ușurat mult procedura de selecție și aprobare. Iată că munca în echipă dă roade și atunci când este vorba de dezvoltarea județului toată lumea se mobilizează pentru a face lucruri bune.

Pe lângă aceste lucrări în continuare, pentru care am primit și contractele de finanțare pentru a fi semnate, mai sunt aprobate și alte 40 de proiecte de investiții noi. Sunt sigur că și aceste proiecte vor trece cu brio de Comisia Tehnică și vom primi contractele de finanțare pentru a putea demara cât mai repede lucrările.” – a declarat domnul Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea