Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Vezi GALERIE FOTO: Cluburile Underground, Elit, RA şi Allegria din Alba Iulia – în topul distracţiei acum 10 ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Distracţia din Alba Iulia a rămas la fel ca şi la începutul anilor 2000, dar petrecăreţii de atunci au ajuns acum oameni mari, iar o parte din cluburile care erau în „vogă” sunt acum spaţii comerciale cu alte destinaţii. Singurul club care a rămas activ este Allegria, care are acum o altă arhitectură, fiind parcă o altă destinaţie, în acelaşi loc.

Un alt centru al distracţiei de weekend era Club RA, care se pare că nu a avut suficient succes pentru a-şi continua activitatea. Doar cei născuţi înainte de 1990 au prins petrecerile din celebrul Club Elit, unde manelele erau sursa principală a distracţiei. Clubul Underground este locul de unde multe domnişoare care au devenit acum doamne, au multe „amintiri frumoase” şi au prins prima „mahmureală”, întrebând dimineaţa, „ce-am făcut aseară?”.

Imaginile sunt sugestive şi asupra vestimentaţiei, tinerii preferând hainele largi, 50 Cent, 2Pac, sau Paraziţii erau modele de urmat.

FOTO: 25h.ro

[nggallery id=219]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea