Vezi cum i-a ajutat o prostituată din Alba Iulia pe poliţiştii din Sebeş să prindă un hoţ de maşini

Un autoturism ce figurează furat din anul 2011 din Ungaria, a fost recuperat miercuri, 9 mai, de poliţiştii din Sebeş, după ce o prostituată din Alba Iulia a sesizat Poliţia Municipiului Alba Iulia că un bărbat necunoscut, cu care a întreţinut relaţii sexuale, în apropierea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia i-a furat poşeta.

Miercuri, în jurul orelor 17.00, femeia de 26 de ani, în timp ce se afla “la muncă” pe varianta ocolitoare a municipiului, a fost acostată de un client, respectiv de P.D.M, în vârstă de 26 de ani, din Alba Iulia, care se afla la volanul autoturismului furat din Ungaria. Cei doi au convenit să întreţină raporturi sexuale contra cost şi au mers pe un câmp din apropiere unde, în timp ce tânăra se îmbrăca în spatele maşinii, P.D.M. a plecat cu autoturismul în care se afla geanta acesteia. Bărbatul a luat din geanta prostituatei un telefon mobil, după care a aruncat geanta în râul Mureş.

ELIT

Potrivit IPJ Alba, “ca urmare a sesizării primite de la tânără şi cu ajutorul indiciilor furnizate de aceasta, poliţiştii din Sebeş au identificat în trafic, pe strada Călăraş din Municipiul Sebeş, autoturismul condus de P.D.M, în autoturism fiind găsit telefonul mobil sustras.”

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de P.D.M. figurează ca fiind furat la data de 25 mai 2011, din Ungaria, motiv pentru care a fost luată măsura reţinerii acestuia în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de P.D.M., Poliţa Municipiului Alba Iulia a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt (pentru furtul telefonului mobil), iar în ceea ce priveşte autoturismul cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, ancheta urmând a stabili dacă bărbatul este autorul furtului, sau în ce măsură este implicat în comiterea acestei infracţiuni.

Nici tânăra de 26 de ani, care a întreţinut raporturi sexuale cu P.D.M., nu a scăpat de rigorile legii. Poliţiştii i-au întocmit femeii actele premergătoare cercetării penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...