Rămâi conectat

Curier Județean

Vezi care sunt soluțiile propuse de consilierii locali PNL Alba Iulia la problemele municipiului!

Bogdan Presecan

Publicat

în

În cadrul unei conferinţe de presă organizate miercuri, 10 aprilie, de consilierii locali ai PNL din Alba Iulia, respectiv Gabriel Pleșa, Rareș Buglea și Daniel Zdrînc, au fost prezentate câteva dintre motivele pentru care liberalii nu au votat proiectul de buget al municipiului pe 2013, care a fost oricum adoptat în ultima ședință de CL.

Preşedintele PNL Alba Iulia, consilierul Gabriel Pleșa a motivat votul său negativ prin faptul că primăria nu ar fi alocat nici în acest an bani pentru dezvoltare.

„Sunt foarte nemulțumit, la fel ca și anul trecut, că nici măcar un procent din bugetul municipiului Alba Iulia nu este alocat dezvoltării. Ce înțeleg prin dezvoltare? Creare de locuri de muncă, lucrul care ne doare cel mai tare pe noi albaiulienii”, a afirmat cu convingere Gabriel Pleșa.

În opinia liberalului, din cauza primăriei, “tot ce este în jurul nostru – Hunedoara, Mureșul, Sibiul, Clujul –  ne depășește economic”. Soluția propusă de Pleșa pentru ca orașul să se dezvolte, este ca albaiulienii să-i voteze mai mult la alegerile viitoare și să preia ei puterea la primărie.

Prin vocea consilierului Daniel Zdrînc, liberalii au adus în discuție și aprobarea unei investiții totale de 900.000 de euro pentru finalizarea lucrărilor la Skatepark-ul din municipiu, pentru care primăria a alocat în acest an 77.000 de euro.  Acesta a  comparat suma dedicată investiției amintite, cu fondurile alocate de Consiliul Local Alba Iulia pentru evenimentele socio-culturale care apar pe parcursul anului, care sunt prea mici, in opinia consilierului, respectiv un miliard de lei.

“Suma mi se pare enormă pentru Skatepark. M-am gândit că nu este o investiție primordială, având ân vedere bugetul văduvit al orașului, chiar dacă este vorba de o promisiune din campania electorală a lui Mircea Hava”, a declarat Daniel Zdrânc.

A urmat rândul consilierului Rareș Buglea care s-a exprimat, așa cum ne-a obişnuit deja, foarte colorat și tranșant.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de aproape 50.000 de lei pentru 154 de contravenții depistate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de aproape 50.000 de lei pentru 154 de contravenții depistate Ieri, 26 februarie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea