Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vești bune: Test NEGATIV pentru pacientul din Austria, operat la Spitalul Județean Alba. Șase cadre medicale au intrat în autoizolare după procedura medicală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă o veste bună miercuri seara. Rezultat NEGATIV la testul de coronavirus pentru pacientul din Austria, operat la Spitalul Județean Alba. Șase cadre medicale au intrat autoizolare după procedura medicală efectuată acestuia.

Șase cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Alba lulia, între care un medic chirug, au luat voluntar și preventiv măsura autoizolării, după ce au operat un bărbat întors în urmă cu circa 12 zile din Austria.

La vremea când pacientul s-a reîntors din Austria nu erau în vigoare măsurile privind testarea persoanelor revenite de pe teritoriul Austriei, astfel că bărbatul nu fusese testat anterior operației.

Existau șanse minime ca acesta să fi fost infectat cu noul virus Covid-19, el necesitând internare pentru o cu totul altă patologie care exclude zona plămânilor. Potrivit unor informații de la momentul respectiv, pacientul ar fi necesitat o intervenție chirurgicală pentru peritonită. Acesta nu a ascuns cadrelor medicale că a fost plecat în străinătate.

Echipa care l-a operat pe bărbat, formată din medic chirurg, asistente și infirmiere, a rămas în autoizolare până la venirea rezultatelor la testul Covid-19 care i s-a prelevat pacientului, test care a fost trimis pentru prelucrare la Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea