// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Veşti bune pentru şoferi! Primele semafoare în Teiuş!

Începând cu 1 iunie, în oraşul Teiuş se vor da în folosinţă primele semafoare pentru fluidizarea traficului rutier.

În prezent se lucrează de zor la amenajarea semafoarelor, la intersecţia DN1 cu străzile Decebal (intrare-ieşire), Avram Iancu şi strada Bisericii.

„Sunt trei treceri de pietoni, la fiecare au fost montate semafoare. În după-amiaza asta se fac probe, cel târziu mâine se pun în funcţiune. Acum se finalizează lucrările. Sperăm să ajutăm la fluidizarea traficului. Decongestionarea puternică a traficului va fi, însă, când se vor finaliza lucrările la autostradă. Semafoarele sunt programate cu timpi mai mici pentru pietoni şi mai mari pentru maşini”, ne-a declarat şeful Serviciului Tehnic din cadrul Primăriei Teiuş, ing. Dan Gândilă.

Costul total al investiţiei este de aproximativ 100.000 de lei.

Iniţiativa administraţiei teiuşene este primită cu bucurie în special de automobilişti.

Facebook 

5 Răspunsuri la Veşti bune pentru şoferi! Primele semafoare în Teiuş!

 1. Adriana 31.05.2018 la 22:02

  Din 3 treceri de pietoni au desfiintat una. Acum sunt cate 3 randuri de semafoare….

 2. Doroftei 01.06.2018 la 7:56

  Faceti autostrada si dupa nu ne mai rrebuie nici un semafor,nici supararea nu mai trece prin Tius

 3. Valo 01.06.2018 la 8:56

  Pe cind si in Sebes?

 4. nelutu 01.06.2018 la 12:01

  Au trecut cateva ore de la punerea in functiune a semafoarelor . Toate bune si frumoase dar nu am vazut inca nici un agent de politie fie rutiera sau locala care sa supravegheze zona . Spun asta pentru ca sunt inca pietoni care nu sunt familiarizati cu regulile pe care le au de respectat cu aceste semafoare si trec strada pe culoarea rosie a semaforului . Sper ca bucuria unora sa nu se transforme intr-o tragedie pentru unii .

 5. Luk 01.06.2018 la 13:08

  Trei treceri de pietoni pe 500m de drum era cam mult oricum.Lipsa autostrazii a facut ca traversarea Teiusului (si Aiudului) sa fie un cosmar.