Ziarul Unirea

Vești bune: Marți va fi raportat un număr mai mic de cazuri noi depistate la un număr mai mare de teste efectuate. Alexandru Sinea – Se confirmă încă o dată că politica sanitară județeană este eficientă

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a anunțat printr-o postare pe rețeaua de socializare facebook, că marți, la nivelul județului Alba vor fi raportate un număr mai mic de cazuri de COVID-19, la un număr mai mare de teste efectuate, demonstrând astfel că metoda de lucru desfășurată la nivelul județului este cât de poate de eficientă.

”Mâine vom raporta un număr mai mic de cazuri noi depistate la un număr mai mare de teste efectuate. Se confirmă încă o dată că politica sanitară județeană este eficientă, aceea de a testa foarte mult, a izola și a derula profesionist anchete epidemiologice.

ELIT

Chiar dacă pe viitor vom mai avea focare și un număr relativ crescut de cazuri pozitive, suntem pregătiți să intervenim, să gestionăm corespunzător orice situație. DSP Alba este la datorie!”, a scris Alexandru Sinea.

Reamintim că luni, la nivelul județului Alba, au fost înregistrate 698 (+9) persoane pozitive, 469 persoane vindecate și 31 decese.

Numărul total de teste efectuate în județ a ajuns la 39.401. În prezent, în Alba numărul persoanelor pozitive izolate în spitale este 133, în timp ce 65 se află în izolare la domiciliu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419