Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Veste șoc! CSO Cugir pierde la „masa verde”, scor 0-3, barajul cu SCM Zalău! Misiune aproape imposibilă în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir a piedut la „masa verde”, scor 0-3 partida cu SCM Zalău, din prima manșă a barajului pentru Liga a 2-a, pe teren 0-2, astfel că misunea formației lui Lucian Itu a devenit aproape imposibilă în returul de mâine, după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, ce a sancționat utilizarea lui Alexandru Dușmanu, aflat în stare de suspendare!

La mijloc este o neglijență organizatorică majoră a trupei de sub Drăgana, în meciul din ultima etapă a stagiunii, la Jucu, cu Sănătatea Cluj, când Dușmanu a fost titular și a primit al 4-lea avertisment.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Asta chiar dacă pentru a se proteja pentru jocurile de baraj, trupa de sub Drăgana a evitat să folosească alți jucători, abordând întâlnirea fără 6 jucători de bază, Vlădia, Vitinha, I. Grozav, Boldea, Șaucă, P. Păcurar (suspendați, accidentați sau menajați)! Dezamăgirea echipei din Cugir putea fi mult mai mare, în cazul în care ar fi obținut un rezultat pozitiv, victorie sau egal, în Sălaj!

În partida de săptămâna trecută, de sub Meseș echipa din Alba a mizat din minutul 63 pe George Alexandru Duşmanu, ce l-a înlocuit pe L. Contra, când scorul era deja 0-2.  Inevitabil, rezultatul a fost omologat la „msa verde”, 3–0 pentru SCM Zalău! Decizia a fost luată în cursul zilei de azi, 14 mai, în cadrul unei şedinţe a Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

În comunicatul oficial al FRF, arată că a existat o sesizare de la Departamentul de Competiții al FRF, cu privire la jucătorul Dușmanu George Alexandru, component al CSO Cugir. Ca urmare, Comisia de Disciplină a admis sesizarea, în baza art. 83/10/1 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD. Astfel, clubul CSO Cugir a fost sancţionat cu Forfait (3-0 în favoarea echipei SCM Zalău). Totodată, formaţia din Alba a primit şi o amendă sportivă, în valoare de 635 de lei.

Manșa retur se va disputa mâine după-amiază, de la ora 17.30, pe „Arena CSO”, iar sălăjenii vor avea de apărat un avantaj de trei goluri!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea