Veste excelentă pentru AJF Alba și fotbalul județean: 320.000 de lei de la CJ Alba, pentru programul “Dezvoltarea și promovarea fotbalului în Județul Alba”

Pentru al doilea sezon consecutiv, Consiliul Județean Alba este alături de fotbalul amator din județ, o veste excelentă pentru echipele participante în competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba. Astfel, în recenta ședință, de la finalul iunii iunie, CJ Alba a hotărât aprobarea cererii de finanțare depusă de AJF Alba a programului sportiv “Dezvoltarea și promovarea fotbalului în Județul Alba”, aferent sezonului competițional următor, 2019-2020, în sumă de 320.000 de lei, asta după ce, în campionatul precedent, 2018-2019, suma a fost de 290.000 de lei.

În numele cluburilor afiliate la AJF Alba, dorim să mulțumim Consiliului Județean Alba pentru încrederea acordată și sprijinul adus «Dezvoltării și Promovării Fotbalului în Județul Alba»”, este mesajul transmis de Cristian Petropulos, președintele AJF Alba.

ELIT

Conform informațiilor furnizate de AJF Alba, în cadrul proiectului depus au fost cuprinse trei activități, după cum urmează: plata baremelor de arbitraj și secretar de joc la toate competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba; Campionatul Munților Apuseni, competiție rezervată zonei rurale a munților Apuseni, ce se va desfășura în perioada 14 iulie-4 august; Festivitate premiere, final de sezon competițional 2019-2020. Data limită de înscriere în competiții este 16 iulie, o condiție fermă impusă fiind aceea ca cluburile să nu aibă datorii! După respectiva data sunt prevăzute, la Univeristatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, ședințele de lucru cu reprezentanții Ligii a 4-a (17 iulie), Ligii a V-a (18 iulie) și campionatelor de juniori (19 iulie).

*Avantaj pentru echipe, baremele de arbitraj subvenționate

Pentru a putea accesa această subvenție, cluburile trebuie să nu aibă restanțe din sezonul 2018-2019 către AJF Alba și să achite partea nesubvenționată înaintea începerii campionatului. Echipele au obligația de a achita sumele aferente jocurilor din tur, în funcție de numărul jocurilor care le va disputa acasă, până cu 48 de ore înaintea începerii campionatului, altfel vor achita baremul integral, nesubvenționat, pe toată durata sezonului, urmând să achite baremul înaintea sau imediat după terminarea jocului disputat “acasă”.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

2 Comentarii

CM 5 iulie 2019 at 14:28

Pentru pista de agrement nu se gasesc bani?

florin 9 iulie 2019 at 12:08

Domnu Henegar de Unirea ce se mai aude,gata se desființează???? :)))

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...