Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Veste excelentă pentru AJF Alba și fotbalul județean: 320.000 de lei de la CJ Alba, pentru programul “Dezvoltarea și promovarea fotbalului în Județul Alba”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru al doilea sezon consecutiv, Consiliul Județean Alba este alături de fotbalul amator din județ, o veste excelentă pentru echipele participante în competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba. Astfel, în recenta ședință, de la finalul iunii iunie, CJ Alba a hotărât aprobarea cererii de finanțare depusă de AJF Alba a programului sportiv “Dezvoltarea și promovarea fotbalului în Județul Alba”, aferent sezonului competițional următor, 2019-2020, în sumă de 320.000 de lei, asta după ce, în campionatul precedent, 2018-2019, suma a fost de 290.000 de lei.

În numele cluburilor afiliate la AJF Alba, dorim să mulțumim Consiliului Județean Alba pentru încrederea acordată și sprijinul adus «Dezvoltării și Promovării Fotbalului în Județul Alba»”, este mesajul transmis de Cristian Petropulos, președintele AJF Alba.

Conform informațiilor furnizate de AJF Alba, în cadrul proiectului depus au fost cuprinse trei activități, după cum urmează: plata baremelor de arbitraj și secretar de joc la toate competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba; Campionatul Munților Apuseni, competiție rezervată zonei rurale a munților Apuseni, ce se va desfășura în perioada 14 iulie-4 august; Festivitate premiere, final de sezon competițional 2019-2020. Data limită de înscriere în competiții este 16 iulie, o condiție fermă impusă fiind aceea ca cluburile să nu aibă datorii! După respectiva data sunt prevăzute, la Univeristatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, ședințele de lucru cu reprezentanții Ligii a 4-a (17 iulie), Ligii a V-a (18 iulie) și campionatelor de juniori (19 iulie).

*Avantaj pentru echipe, baremele de arbitraj subvenționate

Pentru a putea accesa această subvenție, cluburile trebuie să nu aibă restanțe din sezonul 2018-2019 către AJF Alba și să achite partea nesubvenționată înaintea începerii campionatului. Echipele au obligația de a achita sumele aferente jocurilor din tur, în funcție de numărul jocurilor care le va disputa acasă, până cu 48 de ore înaintea începerii campionatului, altfel vor achita baremul integral, nesubvenționat, pe toată durata sezonului, urmând să achite baremul înaintea sau imediat după terminarea jocului disputat “acasă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea