Rămâi conectat

Actualitate

Veste bună pentru cugireni: Din luna aprilie pot urma cursurile de calificare pentru infirmier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firma clujeană „Comargo Business Scool”, unul dintre furnizorii acreditaţi la nivel naţional, de formare şi calificare profesională a deschis o sesiune de înscriere la Curs de calificare Infirmier(ă), cu durata de 6 luni, pentru toţi care sunt interesaţi să se pregătească în acest domeniu de activitate.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei organizatoare, absolvenţilor acestui curs li se conferă dreptul de îngrijire a bolnavilor (persoane cu dizabilităţi, vârstnici, copii) atât la domiciliu, dar mai ales în unităţile medicale de specialitate (spitale, centre de îngrijire, cabinete medicale, grădiniţe, policlinici, etc).
Cursurile teoretice şi practica vor fi susţinute în spitalele din Cugir şi Alba Iulia, iar după finalizarea cursului şi promovarea examenului final, absolvenţii vor primii Certificatul de Calificare profesională de Infirmier (ă)  (Nurse).

Aşa cum susţin organizatorii la cursuri se pot înscrie toţi cei care doresc, începând cu absolvenţii de gimnaziu, iar după obţinerea diplomei acestora li se asigură contacte cu agenţii de plasare forţa de muncă în străinătate.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi pot contacta numărul de telefon: 0745-66.42.40 sau E-mail: î[email protected]. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi Autoritățile europene au implementat instalarea obligatorie a „cutiei negre” pentru toate mașinile noi, începând din vara acestui an, mai exact luna iulie. Comisia Europeană a decis să introducă un nou tip de dispozitiv pentru a facilita analiza modului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea