Rămâi conectat

Curier Județean

Vasile Marius Crişan este cotat cu 21 la sută în lupta pentru Primăria Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

     Prim-vicepreşedintele UNPR Alba, Vasile Marius Crişan, a declarat că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia ar obţine 21% din voturile exprimate la urne de către albaiulieni. Crişan a precizat că îşi bazează aceste afirmaţii pe un sondaj realizat de curând de către un institut specializat din Bucureşti. ‘’Aşa cum era şi normal, am dorit să vedem exact cum suntem poziţionaţi în lupta pentru primăria municipiului Alba Iulia. Sondajul la care am făcut referire este făcut de un institut din capitală, a fost realizat pe 1327 de subiecţi şi are o marjă de eroare de plus, minus 2,5%. Eram convins că voi obţine un scor bun, însă mă bucură să văd că, pe zi ce trece, tot mai mulţi albaiulieni îşi dau seama că sunt primarul de care municipiul nostru are nevoie. Alături de echipa UNPR consider că reprezentăm soluţia optimă de a aduce bunăstare oamenilor şi de a dezvolta oraşul’’, a declarat Vasile Marius Crişan.
Născut la Alba Iulia, Crişan a declarat în mai multe rânduri că oraşul are nevoie să fie administrat de un om al locului care cunoaşte realităţile de aici şi care are pregătirea şi dorinţa de a face ca Alba Iulia să devină un oraş prosper. „Eu sunt născut şi crescut în cartierul Lipoveni, unul dintre simbolurile municipiului nostru. Albaiulienii trebuie să înţeleagă că numai un localnic poate să se implice şi să se dăruiască total din onoranta postură de primar al Alba Iuliei. Nu am nimic cu nimeni, însă va trebui ca în 10 iunie să lăsăm trecutul în urmă şi să privim către viitor fiindcă avem foarte, foarte mult de lucru. Nu ne putem lăuda cu o economie solidă, nu sunt locuri de muncă, nu avem spaţii de agrement, oraşul trebuie înverzit iar oamenii trebuie să o ducă mai bine. Eu unul m-am săturat de scandalurile politice şi mi-a ajuns până în gât să văd cum oamenii trăiesc într-o sărăcie lucie”, a precizat Vasile Marius Crişan.
Candidatul UNPR la primăria Alba Iulia a mai adăugat că formaţiunea din care face parte are ca prioritate principală stabilitatea României. ‘’Noi, cei de la UNPR, am ales să susţinem guvernul Ponta pentru că România nu îşi mai poate permite instabilitate politică. Instabilitatea politică aduce după sine instabilitate economică şi socială. UNPR este un partid responsabil şi, încă de la înfiinţare, a avut ca scop principal interesul naţional. Nu puteam sta să privim de pe margine cum UDMR-ul, de exemplu, exercită, cum a făcut-o de altfel în ultimii 20 de ani, o presiune şi un şantaj greu de suportat pentru orice cetăţean al statului naţional unitar român. UNPR este formaţiunea care a reuşit, prin implicarea sa, să scoată din ‘’schema’’ guvernării acest partid sau, mai degrabă, asociaţie. România nu trebuie condusă prin şantaj şi sper că Executivul condus de Victor Ponta va reuşi să se remarce printr-o guvernare onestă, eficientă şi în interesul românilor’’, a adăugat Vasile Marius Crişan.
Vasile Marius Crişan a mai precizat că în 10 iunie, albaiulienii vor trebui să meargă în număr cât mai mare la vot şi să îşi aleagă, măcar în al 12-lea ceas, un conducător autentic care să îi reprezinte cu adevărat. ‘’Vreau ca albaiulienii să ştie că au şi că vor avea în mine un prieten de nădejde şi un primar care luptă pentru oraşul lui. Alături de toţi bălgrădenii va trebui să dăm o faţă nouă Alba Iuliei şi să transformăm municipiul într-o «perlă» a României.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea