Rămâi conectat

Actualitate

Vasile Dîncu, decorat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vasile Dîncu, decorat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ținut să își arate aprecierea pentru ajutorul acordat țării sale și a decorat mai mulți oficiali europeni sau din SUA, dar și miniștrii ai Apărării din mai multe țări.

Pe lista celor decorați se află și ministrul Apărării din România, Vasile Dîncu. El a primit Ordinul Prințului Iaroslav cel Înțelept gradul III.

România nu a precizat numărul și tipurile de armament trimise în Ucraina, dar faptul că ministrul Apărării din țara noastră este printre cei decorați, ne arată faptul că România a sprijinit militar Ucraina.

Pe lista celor decorați de către Volodimir Zelenski se mai află președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen sau președintele Consiliului European, Charles Michel. De asemenea, pe listă o regăsim și pe Adina Vălean, comisar european pentru transport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea