Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vârstnică din Cluj Napoca, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni: A fost transportată la spital

Un bărbat de 53 de ani din județul Alba a accidentat o femeie de 63 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Femeia a fost transportată la spital, însă nu a avut nevoie de internare.

La data de 17 aprilie 2024, în jurul orei 15.45, un bărbat de 53 de ani, din comuna Bistra, Județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Abrud, a surprins și accidentat o femeie de 63 de ani, din municipiul Cluj Napoca, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital, fără a rămâne internată.

Atât conducătorul auto cât și victima accidentului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele situații.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea