Variante ocolitoare pentru pasajul din Partoş

Din 25 iulie şi până la 15 ianuarie 2012, circulaţia autovehiculelor pe pasajul peste calea ferată de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeş va fi închis, perioadă în care se execută reparaţia capitală a pasajului. Pe perioada reparaţiei capitale, traficul se va desfăşura deviat, după cum urmează:
1. Relaţia DN 74, BRAD – ABRUD – ZLATNA – ALBA IULIA: Strada Calea Moţilor – B-dul Republicii – strada Tudor Vladimirescu – strada Alexandru Ioan Cuza – Centura municipiului Alba Iulia.
2. Relaţia DEVA – ALBA IULIA – CLUJ NAPOCA: DN7 (Deva-Sebeş) – DN1 – Centura municipiului Alba Iulia – DN1 spre Cluj-Napoca.
3. Relaţia: CLUJ-NAPOCA – ALBA IULIA – DEVA: DN1 – Centura municipiului Alba Iulia, DN1 spre Sebeş – DN 7 spre Deva, transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Da! 26 iulie 2011 at 9:19

..atat ….??11…puteti..

ion 26 iulie 2011 at 10:47

Da era necesara reparatia, dar 6 luni pare a fi un termen exagerat de lung,unde am ajunge cu timpi de construire a autostrazilor care au poduri de ,poate sute de metri….

roberto 26 iulie 2011 at 14:54

Inca mai suntem in „era Hava”; in fiecare an se repara ceva cate doua-trei luni(ba pod, ba se largeste soseaua, ba pasarela in zona de intrare in oras) ; daca s-ar executa toate lucrarile odata probabil ca beneficiile firmelor capusa ar fi mult mai mici si deci nerentabile. Asa ca le defalcam pe ani, ca doar noua nu ne pasa de catatean (poate la anul vreo doua luni inainte de alegeri cand vom promite marea si sarea).

alexandru 26 iulie 2011 at 15:21

pai vezi tu roberto ca un pod e al drumurilor national, unul al primariei, o reparatie e finantata de buget, alta e pe un proiect european care are anumiti pasi.daca foloseai logica realizai ca inchiderea simultana apodurilor tot la amuteiaje ducea, dar e greu cu ratiunea, mai bine dam cu tastatura.concefa nu e chiar o firma capusa.mi-ar fi imposbil sa concep toate lucrarile odata.termenul de 6 luni e unul rezonabil tinand cont de luucrarile care se vor realiza.exista centura orasului sau mai bine: trenul.astfel scapati de toate amuteiajele si nervii si gazele din trafic.va astept la gara.

roberto 26 iulie 2011 at 16:09

Asa o fi cum zici, dar pentru cei care fac naveta alba sebes in fiecare an e un chin de cateva luni. Nu fac naveta de placere, o fac pentru ca efectiv in Alba Iulia nu prea mai sunt locuri de munca!

gabriel 27 iulie 2011 at 19:37

Dar daca se facea un proiect pentru asfaltarea drumului Paclisa- Vurpar??? e atat de greu??? o distanta destul de mica… se vede ca si interesele sunt la fel …..vin ele alegerile…poate o sa se mai schimbe ceva si in orasul asta din punct de vedere politic , m-am saturat de atata bla bla bla…

Comentariile sunt oprite