Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Vara aiudeană” se încheie, promovând un stil de viață sănătos. Săptămâna în mișcare, în perioada 26-30 august, pe stadionul „Metalul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna în mișcare – Un ultim capitol al „Verii aiudene” 2019

Așa cum ne-am obișnuit, sfârșitul verii vrem să îl petrecem tot împreună, în aer liber, promovând un stil de viață sănătos.
În perioada 26 – 30 august, de luni până vineri, între orele 19:00 – 21:00, pe stadionul „Metalul”, vă invităm cu mic, cu mare, să ne bucurăm de finalul acestei veri.

Serile vor debuta cu scurte exerciții de aerobic/fitness, apoi copiii putându-se bucura de un tobogan gonflabil, saltele pentru sărituri, demonstrații de karate și de tenis de câmp, tenis de masă.
Nu vor lipsi voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez, care vor pregăti multe surprize pentru cei mici și nu numai.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Încurajăm părinții și bunicii să vină împreună cu copiii și nepoți la stadion în această săptămână, pentru a practica un stil de viață sănătos.
Pentru câteva ore, vom „deconecta” copiii de la jocurile pe telefon, tabletă sau calculator.

Evenimentul se va bucura în acest an și de un Entertainer veritabil, domnul Cătălin Bogdan sau așa cum este cunoscut sub numele de scenă K2, care va însufleți atmosfera, iar în stilul său dinamic ne va antrena să dansăm sau să sărim împreună cu el.

Vă așteptăm așadar, la „Săptămâna în mișcare” evenimentul prin care dorim să apropiem aiudenii, să legăm prietenii noi și să-i pregătim pe copii pentru „mișcarea intelectuală” care va începe din 9 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Două persoane din Teiuș, amendate de către polițiști după ce au fost prinși aruncând gunoi în zona autostrăzii A10

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Două persoane din Teiuș, amendate de către polițiști după ce au fost prinși aruncând gunoi în zona autostrăzii A10 Polițiștii din Teiuș au oferit amenzi, în valoare de 2.000 de lei, după ce au depistat două persoane care aruncau gunoi menajer în zona nodului rutier al autostrăzii A10. În cadrul programului „Toleranță zero la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea