Rămâi conectat

Actualitate

Valoarea tichetelor de masă rămâne neschimbată pentru primul semestru din 2021: Când a avut loc ultima majorare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un proiect de Ordin pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2021, care prevedea ca valoarea maximală a tichetelor de masă să rămână neschimbată până în septembrie 2021, a fost lansat în dezbatere, în dezbatere publică de Ministerul Muncii.

Ordinul ministrului finanţelor şi ministrului muncii nr. 450/258/2021 care prevede care prevede ca valoarea maximală a tichetelor de masă să rămână neschimbată până în septembrie 2021, a fost publicat în această săptămână în Monitorul Oficial.

În prezent, valoarea maximă a unui tichet de masă este de 20,01 lei şi se doreşte ca aceasta să rămână neschimbată până în septembrie 2021.

Ultima majorare a valorii maximale a tichetelor de masă a fost făcută în luna octombrie a anului trecut, când a fost majorată de la 20,00 lei la 20,01 lei.

“Pentru semestrul I al anului 2021, începând cu luna aprilie 2021, valoarea nominală a unui tichet de masă, (…), nu poate depăşi cuantumul de 20,01 lei.”, conform documentului oficial.

Valoarea tichetelor de masă este reglementată prin Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, cu modificările şi completările ulterioare.

“Valoarea nominală (…) se aplică şi pentru primele 2 luni ale semestrului II al anului 2021 respectiv, august 2021 şi septembrie 2021”, conform documentului oficial.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea