Rămâi conectat

Actualitate

Valoarea coplăţii pentru internare rămâne incertă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nivelul coplăţii la internarea în spitalele de stat rămâne la 10 lei, însă nu se ştie încă dacă taxa va fi aplicată pe fiecare zi de internare sau pentru toată perioada în care pacientul stă în spital.

Premierul Victor Ponta a declarat că în discuţiile cu delegaţia FMI s-a stabilit valoarea maximă pentru coplată, la 10 lei. Lămuriri suplimentare legate de coplată – dacă se achită pe zi sau la externare – vor putea fi date de către ministrul Sănătăţii în martie, când vine şi cu pachetul de bază.

„Eu un singur lucru am vrut să mă asigur şi asta am discutat cu cei de la FMI, că valoarea coplăţii în primul rând nu priveşte consultaţiile, nu priveşte medicii de familie, nu priveşte tot ceea ce e în afara internării şi în al doilea rând că nu va depăşi o sumă de 10 lei. Sigur, pentru cei care nu au resurse financiare contează, dar de principiu nu e o sumă imposibil de suportat”, a spus Ponta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea