Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

“Valentine’s Weekend”, în Alba Iulia. Află ce petreceri ţi-au pregătit localurile albaiuliene cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petreceri de Valentines Day, concursuri pentru îndrăgostiţi, concerte şi multă distracţie în acest weekend, în Alba Iulia. Începând de joi, sărbătoarea preluată de la americani dă startul petrecerilor în cluburile albaiuliene.

  Club Allegria respectă tradiţia americană, astfel că, astăzi, de Valentine’s Day, vă aşteaptă să petreceţi o seară de neuitat alături de cei mai frumoşi îndrăgostiţi. Organizatorii au pregătit multe, multe surprize pentru toată lumea, dar şi concursuri pentru cei „cuplaţi”. Cel mai lung sărut, cea mai originală declaraţie de dragoste sau cel mai frumos cuplu vor fi premiate.  Sunteţi îndrăgostiţi sau vă căutaţi perechea? Nu rataţi petrecerea de la Club Allegria! Astăzi, 14 februarie, Allegria şi Cupidon vă combină de nu vă vedeţi!!!

Tot astăzi, Club Enjoy Life vă invită să vă distraţi alături de persoana iubită, sau dacă nu aveţi, să o întâlniţi într-o atmosferă plăcută, întreţinută de DJ-ul localului.

 O petrecere oferită în cinstea celor îndrăgostiţi organizează şi “Le Papion”, vineri, de la  ora 22:00.  Amorezii albaiulieni  sau cei pe cale să se îndrăgostească, cine ştie poate chiar vineri seara, sunt aşteptaţi la party. Organizatorii propun domnişoarelor o vestimentaţie corespunzătoare petrecerii, astfel dacă se prezintă cu un papion de culoare roşie sau vişinie, primesc un shot gratis din partea barmanilor. De atmosfera “love” se va ocupa Dj Ser, care promite o seară de neuitat. Intrarea la acest eveniment se percepe doar în cazul domnilor şi este în valoare de 10 lei, din care beneficiază de un shot, o bere sau un suc la bar. „When love is not madness, it is not love.”

 “Valentine’s Day” se sărbătoreşte şi la Stage Club, sâmbătă, unde organizatorii vă invită să luaţi parte la o petrecere cu totul specială, la care veţi avea ocazia să asculţaţi cele mai fresh hituri de club alături de Partydul Kiss FM!!! Kiss Kiss in the mix, cu OliX & Dan Fintescu!

Club Allegria celebrează “Ziua Îndrăgostiţilor” pentru a doua oară, sâmbătă, de la ora 23.00.   Ţi-ai găsit perechea sau încă o mai cauţi, indiferent de situaţie Club Allegria te invită să petreci la “Love party”! Petrecerea inimilor care bat una pentru alta doar sâmbătă, în Club Allegria!

Îndrăgostiţii care vor să petreacă într-un loc mai restrâns şi care iubesc muzica rock pot participa sâmbătă, începând cu ora 21.00, la un concert de rock’n roll, în Goldies Pub. Va urca pe scenă singura trupa tribut AC/DC din România, „The Rock”. Înfiinţat în 2011, proiectul The Rock aduce în scenă explozia şi dinamismul spectacolelor legendarei trupe australiene. Cu un solist vocal de excepţie, care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” şi energic ca Angus Young) şi instrumentişti cu experienţă la bass, chitară ritmică şi tobe. Trupa The Rock reuşeşte de fiecare dată să surprindă publicul şi să îi transmită starea specifică unui concert AC/DC. Cei care doresc să ia parte la concertul acestora vor trebui să scoată  din buzunare 75 de lei, din care 25 pentru biletul de intrare, iar de 50 de lei vor primi consumaţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea